2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم باردارم

975 بازدید | 48 پست

یه پسر دوسالو نیمه دارم 

تو شهر غربت 

جالبه که قرص اورژانسی میخوردم و پلی کیستیک بودم 

دکتر بهم گفته بود بچه دار نمیشی 

ولی من همیشه احتیاط میکردم 

دیشب فهمیدم باردارم 

نمیدونم چرا دلم برای همسرم سوخت 

کلی گریه کردم 

وضعمون خوبه یعنی مشکلی نداریم در حد متوسط به بالاییم

ولی برای یه بچه دیگه همسرم تحت فشار میشه 

از طرفی دلم میخواست یه همبازی برای پسرم بیاد که اومد 

نمیدونم چند تا حس مختلف دارم 

سختم میشه تو غربت 

درست شرایط سخته ولی حتما بصلاحتون بوده که خدا بهتون هدیه داده

مبارکه به سلامتی در آغوش بگیریدش

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیره ان شاءالله،بسلامتی باشه.طبیعیه این حسا باهاش کنار میای

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

اخه این چ حرفیه برو خداروشکر کن ک راحت باردار میشی اتفاقا خیلی خوبه اختلاف سنی بچه ها کمه 

ان که دندان دهد نان دهد خدا بزرگه الان دیگ شده ناشکری نکن

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

مبارکه خدا صلاح دونسته ک الان نی نی تو دلته گلم فکر هیچی نکن 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

چه خوب عزیزم، پس غصه چیو میخوری دیگه حله، درضمن اینو بدون همه چیز دست خداست، اینکه گفت بچه دار نمیشی الکیه دیدی که شدی، همه چیز دست خداست😍شاید شوهرت خیلی خوشحال بشه، راستی به احتمال زیاد بچت دختره، بعد بیا بگو جنسیتش چیه

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏

فقط خوش به حالت😍😍😍 

به حق پاک ترین موجود روی زمین که تو بدنت هست منم این ماه باردار بشم دخترم یک هم بازی پیدا کنه. 

اصلا خرج بچه دوم اندازه اول نیست الکی خودت رو اذیت نکن خدا را شکر می گی متوسط رو به بالا. ما که فعلا رو خط فقریم😆 دومی رو می خوام.

دعا یادت نره برام ,😍

اخه این چ حرفیه برو خداروشکر کن ک راحت باردار میشی اتفاقا خیلی خوبه اختلاف سنی بچه ها کمه  ان ...

نه ناشکری نمیکنم 

فقط دلم برای همسرم خیلی سوخت 

قطعا که نعمت خداست و خوشحالم از این بابت