2777
2789
عنوان

آدم اشتباهی

216 بازدید | 26 پست

من همیشع از آدم هایی ک دوسم ندارن خوشم میاد و کراش میزنم 😑

عشق واقعی نداشتم تو زندگیم هرچی بود زود فراموش کردم ولی گاهی حس میکنم شاید مشکلی دارم که کسی دوسم نداره 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن گلم همه چیز یواش یواش اتفاق میفته صبور باش صبور

سوره یاسین رو ده بار بخونید به نیت ازدواج میگن مجربه منم خوندم برای ازدواج ده بار پشت سر هم،ازدواج کردم و الحمدلله راضیم

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
مرسی عزیزدلم 😪❤خوشبخت باااشی🤩🤩🤩

ممنونم  شما هم همینطور... ان شاء الله همینجا خبرای خوب بهمون بدی

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
😪😪😪واقعااا چ بد  چشم عزیزم  ولش  الان ک با کسی نیستم ولی تا حالا روابطم این مدلی ...

ب نظر من رابطه یه چیز مسخرست و همه دنبال سو استفادن هر کی گفته نیس دروغ محضه 

کسی ک بخادت در خونتو میزنه نه در گوشیتو 

عشق عاشقیای الان جوریه ک تا دو روز اول خوبه بعدش رابطه میخان ازت و فک میکنن چقدم روشنفکرن 

الانم ک گفتم ۱۸ واسه این نبود ک بگم بچه اید نه تعجب کردم اخه با ۲۲ سال سن کسی ب این چیزا توجه نمیکنه 

من ۱۸ سالمه باورتون نشه از تنهایی شبا بالشت تو دهنم کردمو محکم جیغ زدم فقط از تنهایا!! اما با هیچکس دوس نشدم تنهایمو با پسر ارضا نکردم چون متعقدم همه دنبال سواستفادن و هرکیم سمتم اومده بدون برو برگشت ردش کردم 

ب نظر من رابطه یه چیز مسخرست و همه دنبال سو استفادن هر کی گفته نیس دروغ محضه  کسی ک بخادت در خ ...

منم دوس پسر واقعی ندارم مجازی بودن هرچی 

ولی آره درک میکنم 

منم بی توجهم ولی گاهی اوقات تنهایی باعث میشه 

آره بابا عشق واقعی دیگ نیست