2777
2789

امروز بعد از مدت ها هول هولکی حاضر شدم برم خرید برای کسی ک از لحاظ مالی تو فشاره گفتم درسته ن حقوق بگیرم ،ن شاغل اما اگر بشه ی بار خیلی کوچیکی از شونه اون طرف کم کرد راه دوری نمیره حتی اگرم نتونم از لحاظ مالی کمک کنم ب طرفم  سعی میکنم به حرفش گوش کنم بدون اینکه قضاوتش کنم اینجوری یخورده سبک میشه طرفم ، و تو راه برگشت از خرید ی خانمی رو دیدم ک باردار بود رفتم جلو بهش بگم ک خانمی شما ک بارداری تو اتاق عمل  واسه بچه ی منم دعا کن نگرانشم فکر میکنم ک ی مقدار حالش خوب نیست،همین ک نزدیکش شدم برگشت  با لحن بدو طلبکارانه گفت خانم پول ندارم،پولم کجا بود،منم با تعجب گفتم این چه طرز صحبته!!! مگه کسی از شما پول خواست من خودم دارم از خرید برمیگردم نگاه کرد به وسایلای تودستم گفتم فقط چون بارداری اومدم بگم واسه بچم دعا کنی تو اتاق عمل،خندید حتی عذر خوهیم نکرد یعنی واقعا  گرفتاری مردم انقدر خنده داره؟؟؟؟یا ب نظرتون داشت به برداشت اشتباه خودش میخندید ؟؟؟

،لباسای معمولی تنم بود ولی اونقدری بد نبود ک قیافم به گداها بخوره حتی تو راه برگشت از چند تا خانم جوان  پرسیدم  گفتم ببخشید لباسای من به آدامای گدا میخوره شاید واقعا لباسام بده دیگه نپوشمشون برگشتن گفتن خیلی لباس معقول و مناسبیه در عین سادگی تمیزو شیکه

خلاصه از غروب به قدری دلم شکسته چون اولااون خانم بابت حرفش عذرخواهی نکرد تو ذهن خودش پیش داوری و قضاوت کرد ک من فقیرم با اینکه لباسامم بد نبود ،دوماوقتی فهمید بچم ی خورده حالش خوب نیست خندید 🥺

از غروبه ناراحتم چون راضی به دل شکستن هیچ کس نیستم

من بجاش عذرخواهی میکنم

موقع شیردادن پسرمم دعا میکن وضعیت بچتون عالی عالی بشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر بچش به دل نگیر.به جاش ما دعات میکنید.دیگه بهش فکر نکن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزدلم فکرت رو درگیر حرف هیچکسی نکن و توی این ایام مبارک از خدا میخوام خودش دلت رو اروم کنه و نمیدونم بچه گلت چیشده ولی امیدوادم همیشه شاهد شادی و سلامتیش باشی گلم🌷❤

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
به خاطر بچش به دل نگیر.به جاش ما دعات میکنید.دیگه بهش فکر نکن

ن کار به بچه ی کسی ندارم  خدا براش نگه داره ان شا الله زایمان راحت وبدون دردسری داشته باشه،چون منم ی مادرم حاضر نیستم ی خار کوچلو به دست بچم بره ولی آدم دلش میشکنه چون واسه هیچ کسی حتی دشمنم هیچ وقت بد نخاستم

زنده باشی گلم 🙏،خدا پسرتونو براتون حفظ کنه🤲🤲🤲

سلامت باشید

خدا گره از کار همه باز کنه

الهی آمین 💞

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

مرسی از همتون خدا به حق این روزای عزیز حاجت دل تمام بچه های نی نی سایت و هر کسی در این کره ی خاکی محتاج دعای منه خطا کاره خدا به حق یگانگیش حاجت دل همتونو بده چون من از دل هیچ کی خبر ندارم

ن کار به بچه ی کسی ندارم  خدا براش نگه داره ان شا الله زایمان راحت وبدون دردسری داشته باشه،چون ...

مهم نیست که کاری به بچش نداری.مهم دل شکسته تو هست.گفتم اه نکشی و ازش بگذر که اهت دامن بچه رو‌نگیره.منظورم نبود که شما نفرین کنی یا چیزی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مهم نیست که کاری به بچش نداری.مهم دل شکسته تو هست.گفتم اه نکشی و ازش بگذر که اهت دامن بچه رو‌نگیره.م ...

ن اگر آه بکشم واسه درگیری ذهنمه ک نگران بچمم با اینکه همه ب من میگن هیچی نیست ولی به قدری فشار عصبی رومه لکنت زبون دارم اومده سراغم

ن اگر آه بکشم واسه درگیری ذهنمه ک نگران بچمم با اینکه همه ب من میگن هیچی نیست ولی به قدری فشار عصبی ...

ان شاالله که مشکلی نداره بچت.سلامت باشه.توکل بخد ا