2777
2789

من اصلا آدم خرافاتی و دنبال چشم زخم و .. اینا نبودم و نیستم ولی از اونجاییکه بیرونم مردم رو داره میکشه و درونم خودم رو و هرکسی که رسید هی گفت خوشبحالت چه کاری خوشبحالت چه زندگی خوشبحالت چه تحصیلاتی انقدر گفتن که به خاک سیاه نشستم‌ دو تا پروژه ی کاری نازنینم که براشون در حد مرگ زحمت کشیده بودم با یک شکست بزرگ مواجه شدن و کلی دشمن پیدا کردم و سنگ اندازی کردن و ابرو و اعتبارم کامل از بین داره میره از اونور زندگی شخصیم یک ساله که رفته روی هوا و هیچ امیدی بهش نیست و نابود شده اون وقت باز هر کس از راه میرسه میگه خوش بحالت 

زندگی پستی وبلندی داره 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا وقتی تموم پنجره و درارو‌میبنده بدون یه طوفان بزرگی تو راهه ❤️

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

حدیث داریم 

زندگی دوروزه 

یک روز برای تو یک روز علیه تو 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
حدیث داریم  زندگی دوروزه  یک روز برای تو یک روز علیه تو

نمیدونم ولی من تمام زندگیم بر علیه من بودم حتی زمان هایی که خوشی بوده ، تماما توی سختی بودم و بدبختی از زمین و آسمون روی سرم‌ریخته 

نمیدونم ولی من تمام زندگیم بر علیه من بودم حتی زمان هایی که خوشی بوده ، تماما توی سختی بودم و بدبختی ...

اصلا تو قران اومده انسان رو در سختی آفریدیم 

قراره این سختیا باشه

زندگی هم پسنی داری هم بلندی نباید انتظار داشته باشی همیشه روی بلندیه بمونی. ولی بدون این روزای بدتم ...

انتظاری ندارم ولی همیشه برای من سختی بوده ، از اینکه افتادم یک گوشه ی دنیا تنها کلی سال روی پای خودم نابود شدم یک قسمت بزرگش از اون طرف توی یک رشته ی سخت کوفتی درس خوندم و جون کندم که به یک جا و شغلی برسم داخل همون هم یک روز خوب نداشتم 

اصلا بحث عاطفی و عشقی ایناش رو که نگم بهتره یکی از یکی بدتر