2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنید 

و مدارک چی باید همرام ببرم 

اول باید برم کافی نت یا دفتر پیشخوان؟؟

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

دفترپیشخوان باید بری

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفتر پیشخوان

مدارک چی ببرم همرام🙁

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

از خونه ام میتونی ثبت نام کنی

سریال شناسنامه میخواد فک کنم

بعد ک ثبت نام خونه رو انجام بدی یه روز توی یک دفتر پیشخوان مشخص میکنی که بری برای عکس گرفتن

اونجا کارت ملی قدیمی و شناسنامه باید همراهت باشه

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

دفتر پیشخوان

عکس با مقعنه می خواد اما خودش هم میگیره

شناسنامه عکس دار

شناسنامه و کارت ملی پدر و مادر

فتوکپی هرچندتا لازمه خودش میگیره

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
هزینش چقدره 

نمی‌دونم🙁🙁

دفتر پیشخوان باید بری شناسنامه باید ببری و پرونده اونجا تشکیل بدی هزینه هم متفاوت هستش همونجا هم ازت عکس میگیرن 

مامانم دفتر پیشخوان داره اطلاعات رو ازش گرفتم

پای بندم تا پای جان ب تمامت❤️
دفتر پیشخوان عکس با مقعنه می خواد اما خودش هم میگیره شناسنامه عکس دار شناسنامه و کارت ملی پدر و م ...

فقط فتوکپی شناسنامه پدر و مادر رو دارم 

اصل شناسنامه هاشون همرام نیست 

اشکال نداره؟

https://www.ncr.ir/idcard/

این‌لینک برای پیش ثبت نام و تعیین وقت مراجعه به پیشخوان هست

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
دفتر پیشخوان عکس با مقعنه می خواد اما خودش هم میگیره شناسنامه عکس دار شناسنامه و کارت ملی پدر و م ...

پدر و مادر؟؟؟؟؟🤔