در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت کنکوری ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂🤷🏼♀️،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت کنکوری ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂🤷🏼♀️،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
دفتر پیشخوان عکس با مقعنه می خواد اما خودش هم میگیره شناسنامه عکس دار شناسنامه و کارت ملی پدر و م ...
فقط فتوکپی شناسنامه پدر و مادر رو دارم
اصل شناسنامه هاشون همرام نیست
اشکال نداره؟