2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفاً

157 بازدید | 34 پست

شوهرم هر حرفی بزنم پرخاشگری میکنه و کتک زدن شدید داره

روی عصابنیتش کنترل نداره به شدت عصبانی میشه فرقی هم براش نمیکنه کوچک و بزرگ مقابلش کی هستن

نصبت به من خسیس هستش خساستش در مورد لباس و ایناس فقط حق دارم سالی یه بار یا دوسالی یه بار لباس بگیرم

عروسی یا مهمونی از طرف فامیلام دعوت بشم یا نمیبره یا اگه ببره با جنگ و دعوا میبره

چندبار پیش دخترم که فقط دوسالشه منو به شدت کتک زد

همه ی حرفاش با کنایه اس خیلی بد دهنه به پدر و مادرم فحاشی میکنه احترامشونو نگه نمیداره

الان خونه ی بابام هستم چندشب پیش به شدت منو کتک زد واسه یه چیز الکی و بیخود امروز خواهرش پیام داده تصادف کرده ،منم از خواهرش پرسیدم حالش خوبه ،مامانم میگه نباید جواب خواهرشو میدادی و حالشو میپرسیدی 

من فقط میخواستم بدونم در چه وضعه

منو که پیشش بودم زندانی کرده بود حق بیرون رفتن با خانواده ی خودم یا دوستام رو ندارم خرید لباس و اینا هم هیچ واسم انجام نمیده بعضی وقتا اونم با دعوا و کتک کاری 

عروسی پسرخالم و پسرداییم نزدیکه واسم لباس نمیگیره با اینکه داره بخدا خسته شدم

بگید چیکار کنم؟؟؟؟

حق دارم طلاق بگیرم با وجود دوتا بچه؟؟؟؟؟؟؟ میترسم بچه هامو بگیره این چندساله فقط بخاطر بچه هام صبر کردم ولی به استخون رسید تحمل نمیکنم از نظر روحی مریض شدم خسته ام

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا متاسفم که این جور شده..دوما بله جداشی بهتره تا کی میتونی تحمل کنی لباس نخری بیرون نری تفریح نداشته باشی..

بخدا بچه هات فردا روز  بزرگ میشن ازدواج میکنن شمام پیر..اونوقته که جات دیگ سالمنداته..همین بچه ها ک حرصشون میخوری نگه داریت نمیکنن...

مادر درست گفته نباید سراغشو میگرفتی..جهنم ک تصادف کرده  شما رو کتک زده خدام  گذاشته جلوش تا بفهمه...هر چند اینجور آدما هیچ درک و فهمی ندارن

نظر خودتون مهمتره..ولی بنظرم جداشو مهریتم بگیر و شروع کن برای خودت کار کن بخدا ۱۰۰ تومن با زحمت در بیاری بهتره تا ۱۰ ملیون با منت خرج کنی از شوهر..هر چند ک میگی خرج هم نمیکنه

خوب بخاطر بچه ها هم شده باید این شرایط عوض بشه من به هیچ کس پیشنهاد طلاق نمیدم ولی این شرایط برای تر ...

دخترم بشدت پرخاشگر و عصبی شده

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
اولا متاسفم که این جور شده..دوما بله جداشی بهتره تا کی میتونی تحمل کنی لباس نخری بیرون نری تفریح ندا ...

مادر منم همینو میگه 🥺بخدا موندم چی صلاحه

خودتون برید 

من برم چیکار وقتی مشکلم اخلاق نداشتشه ،دست بزنشه،خساستش نصبت ب منه

جدا شو ازش ادم نیست

شما مرد هستین ،همدیگه رو بهتر میشناسین 

شما میگین درست نمیشه ؟؟؟

عزیزم صلاح طلاق گرقتنه .وقتی میگی از اولش همینجور بوده  دیگ کی میخاد دست ازین رفتارا برداره..ب ...

آره پیر شدم ولی بچه هامو چیکار کنم 

بابام که میگه دیگه طلاق

ولی من که بچه نداشتم بزور منو برمیگروندن سرخونه و زندگیم الان که بچه دار شدم میگه طلاق بگیر بخدا از ناراحتی دارم دق میکنم