سلام خانوما من کیخوام باسن و رونمو اب کنم همینجا خوندم ۵ تا ست ۲۵ تایی اسکات بزنم اب میشه البته در کنار مراعات غذایی ولی پرسیدم میگن اسکات باسنو پر میکنه گیج شدم چیکار کنم
تجربه هاتونو در باره لاغر کردن پایین تنه به اشتراک برارید ممنون میشم♥️
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای لاغری یه اسکاتی هس که به دیوار تکیه میدی انگار روی صندلی نشستی رو بری(من تو باشگاه میرم)
برای پر شد اسکات معمولی
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆