بچهها خیلی دوست دارم قیافمو یه تغییر بدم مثلا یخ رنگ موی قشنگ ولی از اونجایی که تجربه نشون داده رنگ موی روشن بهم نمیاد و رنگ قهوه ای اینا هم دیگه خسته شدم بگین چیکار کنم که هم بهم بیاد هم شیک باشه...
این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
من قطره چشم زیاد استفاده کردم در طول این 4سال قطره چشم اشک مصنوعی. خارجی ایرانی ..بتازونیت ...کیتوتیفن ..فلوکورت ..الانتنین ..سپلیکس ...باکتری ماید .....خواستم بدونم در سال های آینده بخاطر این قطره ها عصب بیناییم آسیب نمی بینه ؟؟؟یا آب مروارید نمیارم ؟؟یا گلوکوم نمی گیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟اخه یه دکتر امروز بهم گفت که هر قطره ای عوارضی داره..و حسابی ترسیدم از هر کدوم دو هفته استفاده کردم ضمنن آخرین بار ۶ماه پیش چشم پزشکی رفتم چشمم مشکلی نداشت ازهر لحاظ
من قطره چشم زیاد استفاده کردم در طول این 4سال قطره چشم اشک مصنوعی. خارجی ایرانی ..بتازونیت ...کیتوتی ...
سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم ببینید سعی کنید دیگه استفاده نکنید اگر درحال حاضر مشکل چشمی خاصی ندارید تاجایی که میشه استفاده نکنید نه تنها قطره های چشمی بلکه هر دارویی حتی مسکن ها اگه زیاد استفاده بشن عوارض دارن ولی اگه چند ماه پیش مشکلی نداشتید پس نگران نباشید عارضه ای نداشته ولی معنیش این نیست که پس برم تا میتونم بازم استفاده کنم اگر مشکل داشتید به چشم پزشک مراجعه کنید تا خودش هرچی صلاح دوست تجویز کنه اما الان اصلا نگران نباش خدا را شکر حتماً مشکلی نبوده که بهتون گفته نیست
این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍