2777
2789
عنوان

این رگال ها واسه اتاق خواب خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 21 پست
اگه اتاقتون بزرگ یا نسبتا بزرگ باشه خیلیم خوبه

فعلا که حدود 12 متره 

خونه هم بخرم از این بیشتر که نمیشه. تهران هستیم اینجا خیلی گرونه

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
نمیدونم این مدل چطوره حضوری برو ببین حتما از خریدنات هم کم کن ، چون هر وسیله ای هم بخری باز جا کم ...

اونجوری نیستم. سالی دو جفت کیف و کفش. ولی چون خیلی تمیز نگه میدارک از اول عروسیم همرو دارم. مگه بعضی هاش. ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم واسه ی عروس دوماد دوتا از اینا درست کرد همه عاشقش شدن .لباسات شیک باشه و مرتب خیلی خوشگلن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
اره خوبه قیمتشون میدونی؟ 

چوبی رو قیمت گرفتم 4500. اون یکی هارو نمیدونم. حدود 4 و 5 هست کلا

فعلا که حدود 12 متره   خونه هم بخرم از این بیشتر که نمیشه. تهران هستیم اینجا خیلی گرونه

۱۲ متر خوبه که 

آره دقیقا

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
من شوهرم واسه ی عروس دوماد دوتا از اینا درست کرد همه عاشقش شدن .لباسات شیک باشه و مرتب خیلی خوشگلن

میشه اگر پیچی چیزی دارن بفرستید

خوب لباس مردونه ها خیلی مرتب هستن و یه سایز وگرنه مانتو های من کوتاه بلندن. گفتم مردونه ها و کن و شلوار های همسرم و مانتوهای من که تقریبا یه سایز هستن بره اونجا باقی خرده ریزا تو کمد چوبی که دارم. روسری هامم تو باکس بذارم. هرچی لباس اتو میکنم چون تو کم فشرده است چروک میشه کشو هامم داره میشکنه اینقدر فشار میدم تا جا شن