2777
2789
عنوان

خانما یه دقه بیاین

64 بازدید | 3 پست

من طبق عادت ماهانه باید۹هفته و ۳روز میشدم ولی سونو دیروز گفت ۷هفته ای و صدای قلب جنین رو شنیدم

از۲روز پیش ترشح قهوه ای داشتم ولی امروز قرمز و حالت خون آبه  هستش

خیلی میترسم چیکار کنم؟

و اینکه تو سونو یادم رفت بگم ترشح قهوه ای دارم

اگر خونریزی پشت جفت یا چیز دیگه که مشکوک باشه بودش،خودش میگف یا باید من در جریانش میذاشتم تا بررسی کنه؟

حتما برو دکتر، برات شیاف مینویسه ، باید روزی یه شیاف استفاده کنی 

خونریزی و لکه بینی خطرناکه، پشت گوش ننداز

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
حتما برو دکتر، برات شیاف مینویسه ، باید روزی یه شیاف استفاده کنی  خونریزی و لکه بینی خطرناکه، ...

امروز جمعه هستش 

تا فردا صبر کنم خطر ناکه؟

اگر خودم شیاف استفاده کنم چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز جمعه هستش  تا فردا صبر کنم خطر ناکه؟ اگر خودم شیاف استفاده کنم چی؟

نمیدونم میخوای یه سر برو داروخانه از دکترشون بپرس

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤