2777
2789
20 سالمه

اگه بهت آزادی میدن این دو جایی که گفتم بهت منطقیه

ولی کاملا به روحیات خودت مونده اگه آدم مذهبی هستی تو محیطای مذهبی فعال باش

اگه هنری داری برو عضو گروهای هنری شو

فقط یه نکته بگم بهت شروع کن بنویس آدمی که میخوای بیاد تو زندگیت چجوری میخوای باشه، همون اخلاقا رو در خودت ایجاد کن

دانشگاه ریسکش کمتر و پسرا کم سن و سالن همشون ازدواجی خوش شانسم باشی خیلی راحت عشق اول میشی

خب اره ولی اگه رشته های خوب باشن معلوم نیست بعد از اینکه به پول برسن بازم تورو بخوان 

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اره ولی اگه رشته های خوب باشن معلوم نیست بعد از اینکه به پول برسن بازم تورو بخوان 

اینو یادت باشه اگه آدم خوبی باشی هیچکس دلش نمیخواد از دستت بده

سعی کن همیشه خوب باشی و ویژگی های مثبتتو تقویت کنی

اگه خوب باشی یا قدرتو میدونن و کنارت میمونن یا اگه قدر ندونن هر ثانیه پشیمون و دلتنگت میشن

نمیدونم چند سالته و چقدر آزادی میدن تو خونه بهت ولی من خودم اگه بخوام برگردم به ۲۲ ، ۲۳ سالگی ، شرو ...

خیریه چطوریه 

حتما باید کمک مالی باشه؟

اگه بهت آزادی میدن این دو جایی که گفتم بهت منطقیه ولی کاملا به روحیات خودت مونده اگه آدم مذهبی هستی ...

من خواهرم دقیقا هینکارو کرد و براش اتفاق افتاد 

ولی من میگم اول باید با چند نفر اشنابشی ببینی تو از چی خوشت میاد به تناقض برسی بعد شروع کنی به نوشتن 

چون منم به معجزه نوشتن اعتقاد دارم

خیریه چطوریه  حتما باید کمک مالی باشه؟

خودت اگه نخوای کمک مالی نمیکنی تو این موسسات فعالیت میکنی

باید بری ببینی چه کار و فعالیت هایی میخوان

عضو باشی یه وقت میبینی برنامه هایی تدارک میبینن تو اونجا کمکشون میکنی خیلی از دختر پسرا تو خیریه ها فعالن

یا مثلا گروهایی تشکیل میدن میرن خونه های سالمندان چند وقت یکبار دسته جمعی

این کارا حضور فیزیکی میخواد اینکه تو این فضا ها دیده بشی

دانشگاه ریسکش کمتر و پسرا کم سن و سالن همشون ازدواجی خوش شانسم باشی خیلی راحت عشق اول میشی

هعی من دانشگاه رفتم ولی افسوس کلاسمون دخترونه بود و پسرای دانشگاه هم مذهبی 😢💔

لعنت به شانسم ک همیشه دشمن بود باهام خداااع😫

کامنتتو دیدم اصن داغ دلم ب بدترین شکل ممکن تازه شد☹️☹️

الانم در به در دنبال اینم شوهر پیدا کنم 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 
نمیدونم چند سالته و چقدر آزادی میدن تو خونه بهت ولی من خودم اگه بخوام برگردم به ۲۲ ، ۲۳ سالگی ، شرو ...

خیریه ک جای خود داره، ولی کوهنوردیم خیلی هزینه میخواد فکر کنم، مگه نه؟؟ ☹️😢

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 
هعی من دانشگاه رفتم ولی افسوس کلاسمون دخترونه بود و پسرای دانشگاه هم مذهبی 😢💔 لعنت به شانسم ک همی ...

وای چه بد شانسی بودی تو😂😂😂

پسری که بیاد نی نی سایت دیگه اون ادم سابق نمیشه😐
هعی من دانشگاه رفتم ولی افسوس کلاسمون دخترونه بود و پسرای دانشگاه هم مذهبی 😢💔 لعنت به شانسم ک همی ...

من خودم الان سال نهمی هست که دانشجوام و مجرد😁😁 و اتفاقا جزو اون رشته هام که فقط ۱۰ درصد دانشجواش دخترن پس ببین من چی میکشم🤣🤣 واقعا اصلا تو فازش نبودم که بخام تو دانشگاه کسیو تور کنم خودمم یجوری بودم که کسی نزدیکم نشه اما الان به این نتیجه رسیدم بهترین جا دانشگاست الانم که دیگه با اون دانشجوایی که همسنم اونا متاهلن😁 و اینکه خودم الان با کسیم که اصلا اهل ازدواج نیست ولی وقتی کم سن و سال بوده به دوست دختر قبلیش پیشنهاد ازدواج داده ولی خب دختر خیانت میکنه و تموم ...بهش میگم چرا اون موقه قصد ازدواج داشتی میگه اون موقه بچه بودم... ولی واقعا پسرا عشقشون سادگیشون خواستنشون تو سن پایینتر عمیقتره و اوللین خاطراتشون موندگارتره تو ذهنشون...