2777
2789
ببین یه چی بهت میگم گوش کن کاملا امید داشته باش زود زود پیدا میشه یه درصدم نا امید نشو و گریه نکن

باشه سعی خودمو می کنم ولی نمیتونم 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو میگم گوش کن و اجرا کن

اول از همه پلیس بیار باهاش حرف بزن شکایت رو ثبت کن و هر روز با ۱۱۰ در تماس باش 

به خدا امید داشته باش و دلتو قرص کن پیدا میشه 

چهل باز سوره ی زلزال رو رو سرکه بخون بعد سرکه رو بریز دقیق اونجایی که ماشینت رو بردن 

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
اینو میگم گوش کن و اجرا کن اول از همه پلیس بیار باهاش حرف بزن شکایت رو ثبت کن و هر روز با ۱۱۰ در تم ...

من اینکارو کردم ۲ ساعت بعد زنگ زدن پیدا شده

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
پراید    پیدا شد ماشینتون ؟  دارم دیوونه میشم چشمام باز نمیشه

خودتون هم بگردید پلاک ماشین تون رو بدید به دوست وآشنا 

ان شاءالله پیدا کنن

برای داداش منم پسر عموم تو شهر دیگه دیده بود میدونست زنگ زده بود به داداشم و پلیس دیگه خداروشکر آوردن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
چشم عزیزم امروز دعا کن ب دلم افتاده تا مغرب دعا کن از خدا بخواه ان شاالله پیدا میشه منم دعا کن با ...

ممنونم  ان شاالله ...حتما 

چطوری دزدیدن مگه ماشینتون کجابود؟

تو کوچه  زده بودم که تو سایه باشه  یعنی خونمون روبرو بود تو پنجره میدیدمش یهو دیدم نیس 

اینو میگم گوش کن و اجرا کن اول از همه پلیس بیار باهاش حرف بزن شکایت رو ثبت کن و هر روز با ۱۱۰ در تم ...

ظهر از بس هول شدم اسنپ گرفتیم رفتم کلانتری صورت جلسه کرد ولی گفت فردا بیاین ...خوندم عزیزم