2777
2789

یه بار رفتم خیلی جیغ میردن هیجانی شدم غش کردم برای همین دیگه نمیرم ولی این خیلی واجبه خیلی برام عزیز بود ولی نمیدونم باید چی بگم مثلا میخوام تسکینش بدم چی بگم 

لازمه چیزی با خودم ببرم؟

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
تسلیت بگو بگو تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه

اینو بلدم 

مثلا اون گریه میکرد من چی بگم

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه  یا خدا بهتون صبر بده

اگه اون داشت گریه میکرد بی قراری میکرد من بغلش کردم چی بگم بهش

فقط گوش بده به درد و دلاش و باهاش گریه کن هرچیم بگی چیزی از غمش کم نمیشه😓

آها باشه ممنون عزیزم

اگه اون داشت گریه میکرد بی قراری میکرد من بغلش کردم چی بگم بهش

یادم نیست دقیقا 

ولی اون موقع ب من می‌گفت دنیا آخرش مردنه حتمن خدا دوسش داشته که زود برداشت 

باید خوشحال باشی که با ابرو مرده 

همچین چیزایی میگفتن

خوش اومدی عشق مامان🥰😍