یسناجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1431 عنوان کی میدونه گوشی جدیدسامسوگf13به بازاراومده یانه میخوام برم بخرم 53 بازدید | 6 پست این گوشی جدیداول تیر رونمایی شده منتظرم بیادبازاربرم بخرم کسی میدونه اومده برای فروش یانه گوشی خودم حافظه نداره هنگیه خسته شدم میخوام زودتربخرم 🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔 1401/04/17 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسناجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1431 خوب اینترنتی سفارش بده اینترنتی فروش نداره خیلی گشتم 🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
یسناجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1431 برنامه ترب رو داری؟؟ نه تواینترنت سرچ میکنم دیدمش 🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
abcjbssl عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1681 نه تواینترنت سرچ میکنم دیدمش برنامه ترب رو نصب کن شاید اونجا داشته باشه منم گوشیم رو از اونجا گرفتم .
یسناجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1431 برنامه ترب رو نصب کن شاید اونجا داشته باشه منم گوشیم رو از اونجا گرفتم ممنون👌 🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔