2777
2789
عنوان

آيا شما باا همچين فردى ازدواج ميكنيد؟🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 55 پست

برای اینکه تو پر از حوصله ای ،و اون به فکر استراحت دوران میانسالی و...

هر دو هم حق دارید .

البته استثنا هم وجود داره، اما عقل حکم میکنه به طور کلی به قضیه نگاه کنی نه به استثنا

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دليلش رو هم ميشه بگين؟

استغفرالله 

۲۴؟؟؟

مثلا شما اگه ۳۰سالت بشه 

اون بنده خدا میشه ۵۴

زوار در رفته میشه دیگه😐😐😐😐😐

بعد خجالت داره 

مثلا همه شوهر جوون دارن و میرن گشت و گذار 

شما باید مثل عصا قورت داده ها سنگین یه گوشه بشینی 

پول همه چیز نیست 

دو دهه اختلاف عقاید 

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

مهم تفاهم و عشق و علاقه دو طرفه 

بلوغ کامل عقلی و اجتماعی   

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....
نه چون نمیخوام بعد ده سال زیر شوهرم لگن بزارمو بردارم

😐😂😂همینو بگو

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

بخدا نمیدونم چی بگم گاهی به این میرسم واقعا عشق سن و سال نداره اگر دوطرف عمیقا عاشق هم باشن خیلی دیدم اختلاف سنی زیاد بوده عاشق هم بودن خیلیم دیدم هم سن وسال بودن همش دعوا و درگیری داشتن کلا نمیشه گفت کدوم خیلی خوبه کدوم نه 

همه چی به تفاهم و باطن دو طرف برمیگرده