2777
2789

سلام همسر من برا خانوادش خیلی خرج میکنه البته برا من هم کم نمیزاره 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که

مشکلی ندارم چون اونا هم دخالتی تو زندگیم نمیکنن همش میگن خیر و برکتم زیاده

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

بله چند تا برادر هستن تمام خرج و مخارج اون خونه بر عهده برادرهاست +لباس و مسافرت و دکتر همه چی 

اما من ناراحت نیستم بلاخره یه مادرش هست پدرشون فوت کرده اگه پسر به خانوادش کمک نکنه کی کمک کنه

البته همسرم برایه من هیچی کم نمیزاره

تنها مشکل اینجاست که خب سطح توقعشون خیلی بالا رفته همیشه انتظار کمک دارن بعضی وقتا خرجمون به خودمون هم نمیرسه ولی شوهرم قایمکی برا اونا خرید میکنه

مشکلی ندارم چون اونا هم دخالتی تو زندگیم نمیکنن همش میگن خیر و برکتم زیاده

مطمئن باش زیاد میشه 

من خودمم بیشتر به همین فکر میکنم مگه میشه به پدر و مادرشون کمک نکنن اول از همه خدا قهرش میگیره 

تنها مشکل اینجاست که خب سطح توقعشون خیلی بالا رفته همیشه انتظار کمک دارن بعضی وقتا خرجمون به خودمون ...

برادرشوهر نداری گلم؟

پدرشوهرتون حقوق نداره؟

همسرم با دوتا برادرهاش تو طول ماه هرچی خرج میکنن یادش میشه  بعدش تقسیم به ۳ میشه

برادرشوهر نداری گلم؟ پدرشوهرتون حقوق نداره؟ همسرم با دوتا برادرهاش تو طول ماه هرچی خرج میکنن یادش ...

۲ تا از جاریام با مادر شوهرم زندگی میکنن همه خرجشون رو لنداختن رو مادر شوهرم حتی یارانه رو هم میزارن تو جیب خودشون و فقط از حقوق مادر شوهر خرج میشه 

۲ تا از جاریام با مادر شوهرم زندگی میکنن همه خرجشون رو لنداختن رو مادر شوهرم حتی یارانه رو هم میزارن ...

وااا قضیه شما فرق میکنه دیگه

وقتی مادرشوهرتون حقوق داره برایه یه نفر کافیه حالا هرازگاهی یه تیکه وسیله خرید بشه جدا اما دیگه اون جاری ها چی میگن اون وسط🤔

وااا قضیه شما فرق میکنه دیگه وقتی مادرشوهرتون حقوق داره برایه یه نفر کافیه حالا هرازگاهی یه تیکه وس ...

همین مساله مادر شوهرم نیست بخدا راضیم که به مادر شوهرم کمک بشه ولی جاریای مفت خور رو چه کنم که هر روز هم سطح توقعشون بالاتر میره و انتظاراتی که باید از شوهر خودشون داشته باشن از شوهر من دارن