2777
2789
عنوان

کرمانی ها بیان

620 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

چشم پزشک خوب پیشنهاد بدین لطفا

من مشکل قرنیه دارم(قوز قرنیه و مگس پران)... برا عمل قوز قرنیه یه چشم پزشک خوب میخوام که در کرمان باشه چون شهرای دیگه نمیتونم برم... با اسم و آدرس بگید مرسی♥دوستانتون که کرمانی هستن رو تگ کنید شاید بتونن کمک کنن... یه نفر دکتر مجید شمس رو بهم معرفی کرد دکتر خوبیه؟ 

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

من کرمانی ساکن تهرانم!از دکتر شمس من هم تعریق زیاد شنیدم،میگن دکتر خوبیه حالا باز هم تحقیق کن،ولی اگه شد بیای تهران بهتره

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب
من کرمانی ساکن تهرانم!از دکتر شمس من هم تعریق زیاد شنیدم،میگن دکتر خوبیه حالا باز هم تحقیق کن،ولی اگ ...

تهران که خیلی دوره جایی ندارم بمونم اونجا... چون بابد عمل شم. بنظر شما دکترای کرمان خوبن؟؟ 

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران که خیلی دوره جایی ندارم بمونم اونجا... چون بابد عمل شم. بنظر شما دکترای کرمان خوبن؟؟ 

همه جا خوب بو بد دراه،من کرمان سالی یه بار میام برای سر زدن به اقوام به مخراه خانواده،مشکل آنچنانی نداشتم که بتونم بشناسمشون

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب