بچه ها دختر عموم 16 سالشه،چند وقتی با یک پسر دوست شده و در حد چت کردن با هم هستن،چند بازی هم بیرون رفتن،میگه چند باری از دستش دلخور شدم ولی اومده از دلم دراورده،ظاهرا دیشب پسره یه کاری کرده که ازش دلخور شده و باهاش قهر کرده،ولی میگه از همون موقع دیوونم کرده،پشت هم پیام میده و زنگ میزنه و میخواد از دلم در بیاره،تا الان بی محلی کرده ولی پسره دست بردار نیست،میگه میشناسمش تا باهاش حرف نزنم و حرفاش رو نشنوم و نبخشمش ول کن نیست،پشت هم پیام میده و زنگ میزنه از اون ور هم میگه چند بار اشتباه کرده و دیگه از اشتباهاتش خسته شده،شما میگید چکار کنه به نظرتون،حرفاش رو بشنوه یا تحخمل کنه تا خود پسره خسته شه و بره؟؟من که بهش گفتم اگه واقعا مطمئنی ول کن نیست حرفاش رو بشنو و بهش بگو برای بار آخر می بخشمت ولی اگه یه دفه دیگه تکرار بشه دیگه همه چی تموم!
دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب پس بزرگتره بنظرم اگه دوسش نداره پسررو جوابشو نده بره بگه تموم شد باهاش کات کنه نه قهر😐چونکه ادم ...
میگه دوستش دارم ولی از اشتباهاتش خسته شده،ولی از اون ور هم میگه میدونم تا جوابیش رو ند ول کن نیس،الان میگه از ساعت 9:30 تا همین الان بالای 50 بار زنگ زده و بالای 200 تا پیام داده
دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب
میگه دوستش دارم ولی از اشتباهاتش خسته شده،ولی از اون ور هم میگه میدونم تا جوابیش رو ند ول کن نیس،الا ...
من خودم 18 خیلی از دختر عموت بزرگتر نیستم ولی بنظر من اگه اینطور که شما میگید واقعا پسر خوبیه و اشتباهاتش کوچیکه و دختر عموتو دوس داره این بارم بگذره از اشتباهش ولی اینبار دیگه واقعاااا بار آخر باشه باز یه اشتباهی کرد تموم کنه از همه جام بلاکش کنه چون اون ادم عادت کرده درست بشوام نیست