2777
2789
عنوان

پسر سیریش

296 بازدید | 19 پست

بچه ها دختر عموم 16 سالشه،چند وقتی با یک پسر دوست شده و در حد چت کردن با هم هستن،چند بازی هم بیرون رفتن،میگه چند باری از دستش دلخور شدم ولی اومده از دلم دراورده،ظاهرا دیشب پسره یه کاری کرده که ازش دلخور شده و باهاش قهر کرده،ولی میگه از همون موقع دیوونم کرده،پشت هم پیام میده و زنگ میزنه و میخواد از دلم در بیاره،تا الان بی محلی کرده ولی پسره دست بردار نیست،میگه میشناسمش تا باهاش حرف نزنم و حرفاش رو نشنوم و نبخشمش ول کن نیست،پشت هم پیام میده و زنگ میزنه از اون ور هم میگه چند بار اشتباه کرده و دیگه از اشتباهاتش خسته شده،شما میگید چکار کنه به نظرتون،حرفاش رو بشنوه یا تحخمل کنه تا خود پسره خسته شه و بره؟؟من که بهش گفتم اگه واقعا مطمئنی ول کن نیست حرفاش رو بشنو و بهش بگو برای بار آخر می بخشمت ولی اگه یه دفه دیگه تکرار بشه دیگه همه چی تموم!

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب

کات کنه بره درسش رو بخونه

16 سن درس خوندنه نه هیچ چیز دیگه ای

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بیخیال دختر۱۶ساله و دوستی؟

کات کنه بهتره 

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
کات کنه بره درسش رو بخونه 16 سن درس خوندنه نه هیچ چیز دیگه ای

نه اتفاقا،تو این سن گرایش به جنس مخالف و دوست بودن باهاشون کاملا طبیعیه

نه اتفاقا،تو این سن گرایش به جنس مخالف و دوست بودن باهاشون کاملا طبیعیه

میدونم گرایش هست

اما خب آدم اراده داره باید در مقابل همچین گرایشی مقاومت کنه تا سر وقت مناسبش

انتخاب با خودشه بره سمت دوستی و گرایشش  یا هر چیز دیگه ای.

به هر حال تو سنیه ک آیندش باید تضمین بشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

21

خوب پس بزرگتره بنظرم اگه دوسش نداره پسررو جوابشو نده بره بگه تموم شد باهاش کات کنه نه قهر😐چونکه ادمی که چندبار اشتباه کرده بازم میکنه و اگه بهش حس پیدا کنه دختر عموت دیگه نمیتونه باهاش تموم کنه اگرم همین الانم دوستش داره بعد اینکه خودشو کشت جوابشو بده بگه شانس اخرته و یجوری رفتار کنه ک پسره باور کنه واقعا شانس اخرشه

خوب پس بزرگتره بنظرم اگه دوسش نداره پسررو جوابشو نده بره بگه تموم شد باهاش کات کنه نه قهر😐چونکه ادم ...

میگه دوستش دارم ولی از اشتباهاتش خسته شده،ولی از اون ور هم میگه میدونم تا جوابیش رو ند ول کن نیس،الان میگه از ساعت 9:30 تا همین الان بالای 50 بار زنگ زده و بالای 200 تا پیام داده

میگه دوستش دارم ولی از اشتباهاتش خسته شده،ولی از اون ور هم میگه میدونم تا جوابیش رو ند ول کن نیس،الا ...

من خودم 18 خیلی از دختر عموت بزرگتر نیستم ولی بنظر من اگه اینطور که شما میگید واقعا پسر خوبیه و اشتباهاتش کوچیکه و دختر عموتو دوس داره این بارم بگذره از اشتباهش ولی اینبار دیگه واقعاااا بار آخر باشه باز یه اشتباهی کرد تموم کنه از همه جام بلاکش کنه چون اون ادم عادت کرده درست بشوام نیست