2777
2789
عنوان

جوجم دیشب مرد 😭تقصیر منهه😭😭😭💔

1082 بازدید | 32 پست

از این جوجه محلیا بود چند روزش بود که خریدمش بزرگش کردم شد تقریبا دوماهش. 😭💔و بدتر از همش اینه که من مقصر من کشتمش💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دیروز عصر بدون هیچ دلیلی یهویی مریض شد گلوش گرفته بود و چسبناک شده بود با خلط یا... نمیدونم چی. 

بعد شبش بهش دارو دادم با سرنگ یهو همشو تف کرد و انگار پرید تو گلوش (چون راه گلوش بسته شده بود انگار تا خورد سرفه کرد) همش تقصیر منه عذاب وجدان داره میکشتم 💔😭😭

حس میکنم در حقش کوتاهی کردم خیلی بده 💔

شاید از نظر بعضیا گریه کردن برای این موضوع مسخره ب نظر بیاد ولی واقعا مثل بچم بود حتی اسمم براش گذاشته بودم (بچه هم نیستم 20سالمه) 😭بمیرم برای قیافه مظلومش همش تقصیر منه😭💔مامانم میگه مریض بود میمرد به هرحال ولی ن نباید اون چیز کوفتیو میریختم تو دهنش 😭💔شاید اگه نمیریختم نمیمرد😭.  حس سرزنش و عذاب وجدانش داره میکشتم. از دیشب دارم زار میزنم بجز تقریبا زمانایی که خواب بودم و شام خوردم 😭😭همش مردنش تو ذهنم تکرار میشهه

دیگه هیییبچوقت هیچچ حیوونی نمیخرم💔

الان یه جوجه دیگم داریم اون رنگیه. تنها شده هی صدا میده 💔

فک نکنم ب این زودیا اروم بشم💔

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

گریه کردن اصلنم مسخره نیس من هنوز بعد سه سال برا گربم گریه میکنم هنوز عزادارم براش، ولی تو نیت کشتنشو نداشتی میخواسی حالش بهتر بشه ایقد خودتو سرزنش نکن😕

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن درکت میکنم خیلی سخته باید میبردیش دام پزشکی 

با سرنگ بهش دارو دادی ب احتمال خیلی قوی ب اشتباه وارد ریه هایش شده 

چون من گربمو میبرم دکتر اونجا زیاد بچه گربه میبینم ک صاحبشون با سرنگ بهشون دارو داده دارو وارد ریه شده و در نهایت موجب مرگ زبون بسته

برو یکی بخر بنداز پلی اون یکی جوجت حیوونا تنهایی دلشون میپوسه نیاز به همنوع دارن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم خیلی حس بدیه 🙁

ان شاالله زودتر آروم بگیری 

ما هم جوجه محلی گرفتیم بزرگشون کردیم بعد که یک سالشون شد یهویی هر سه تاشون با هم مریض شدند و مردند خیلی سخت و ناراحت کننده بود 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
گریه کردن اصلنم مسخره نیس من هنوز بعد سه سال برا گربم گریه میکنم هنوز عزادارم براش، ولی تو نیت کشتنش ...

منم گربه داشتم مرد برای اونم چقدر عذاداری کردم گفتم دیگه هیچ حیوونی نمیخرم ادم نشدم ولی💔😭

عزیزم خیلی حس بدیه 🙁 ان شاالله زودتر آروم بگیری  ما هم جوجه محلی گرفتیم بزرگشون کردیم بعد که ...

عاخی 💔😭اره خیلی بده انگار یکی از اعضا خانوادتو از دست دادی 

منم گربه داشتم مرد برای اونم چقدر عذاداری کردم گفتم دیگه هیچ حیوونی نمیخرم ادم نشدم ولی💔😭

عب نداره تو مقصر نیسی احتمال مردنش با هموم سرما خوردگیه هم زیاد بود منم بعد گربم دیگه هیچ حیوونی نخریدم یه مدت تصمیم داشتم سگ بخرم گفتم ولش کن باز یه چیزیش میشه تا مرزجنون میرم ولی الان این جوجهه هم گناه داره تنهاست

ن درکت میکنم خیلی سخته باید میبردیش دام پزشکی  با سرنگ بهش دارو دادی ب احتمال خیلی قوی ب اشتبا ...

اره خاک تو سرم 😭💔میخاستم امروز ببرمش ک دیر شد 

عب نداره تو مقصر نیسی احتمال مردنش با هموم سرما خوردگیه هم زیاد بود منم بعد گربم دیگه هیچ حیوونی نخر ...

اره تا وقتی خودمون پیششیم یا تو خونس صدا نمیده. باید براش یکی بخریم ولی میترسم طوریش بشه بازم😭💔

عاخی 💔😭اره خیلی بده انگار یکی از اعضا خانوادتو از دست دادی 

آره خیلی سخته تازه از نه ماهگی دیگه تخم میذاشتن برامون 

وای دوباره یادشون افتادم 

چقدر آدم دلش میسوزه واقعا 😔

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

عزیزم اگر سرفه کرده وتف کرده که که دیگه تو گلوش نمونده دلیل مرگش اون نبوده که شما دارو ریختی. من خودم پرنده دارم وقتی مریض میشه مجبورم دارو بدم بهش وقتی میریزی تو گلوی پرنده نخواه ناخواه یه مقدارش تف میکنه یه خرده میره تو بینی اش ولی باعث مرگش نمیشه،چون سرفه میکنه اضافه که مونده تو گلوش همیشه بیرون میریزه پرنده، البته دارو میشه توآب وغذای پرنده ریخت اما اگر نخوره باید تو گلوش ریخت دیگه

اره تا وقتی خودمون پیششیم یا تو خونس صدا نمیده. باید براش یکی بخریم ولی میترسم طوریش بشه بازم😭💔

نمیتونی بدیش به همین جوجه فروشیا؟