2777
2789
عنوان

کربلا میری یا طلا میخری

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو کربلا من رفتم بخدا بهشته بهشت من رفتم باورم نمیشد تا پامو گزاشتم بین الحرمین اشکام بی اختیار سرازیر شد نمیتونی کدوم طرف بری

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

الان برو کربلا چون معلوم نیست دیگه قسمتت بشه، من هفت ساله منتظرم و قسمتم نمیشه اسی با اینکه همه چیم جوره ولی ی دفعه یه اتفاقی میفته و نمیشه 

هزینه هام زیاد نیست نهایتا با 6تومن میتونی بری شوهرتم ببر

خود امام حسین پول رو با بهتر از پول بهت میده 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

الان برو کربلا چون معلوم نیست دیگه قسمتت بشه، من هفت ساله منتظرم و قسمتم نمیشه اسی با اینکه همه چیم ...

انشالله قسمتت بشه آخه شوهر کارت خدمت نداره نمیتونه پاسپورت بگیره بخاطر همین حالا که اینا میرن من برم باهاشون چون شاید دیگه نتونم برم

خدایاشکرت 🙏
انشالله قسمتت بشه آخه شوهر کارت خدمت نداره نمیتونه پاسپورت بگیره بخاطر همین حالا که اینا میرن من برم ...

به سلامتی انشاالله 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

چشم عزیزم انشالله قسمت خودت عزیزم 

ممنونم عزیزم ❤️

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم