2777
2789
عنوان

مادر💔

265 بازدید | 21 پست

بچه بودم مادرمو از دست دادم الان که باردارم خیلی بهش احتیاج دارم بعضی وقتا میبینم دوستام و بقیه مادرشون هواشونو داره خیلی غصه میخورم ک چرا من تنهام همیشه سعی کردم قوی باشم حتی وقتی بچه انداختم زود خودمو جمع جور کردم غصمو به کسی بروز نمیدم ولی امشب خیلی دلم گرفته دوس دارم یه بار بیاد فقط نگام کنه 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
منم مامانمو چند ساله ندیدم خیلی دلتنگشم  کاش میشد برم پیشش......

😓😓

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی عزیزم،انشالله به سلامت کوچولو تو به دنیا بیاری و مادرانه هاتو براش خرج کنی...منم شهر دیگه بودم تک و تنها نتونستم از مراقبت های مادرم بهره مند بشم،تو آدم قوی هستی و قطعا از پس همه چی برمیای❤️

خیلی وقتا فکر می کنم کسایی که مادر ندارن به این وضعیت عادت می کنن یا کمبودشو حس می کنن باز. جوابمو گرفتم. 

بچه دار می شی... شما برای اون مادر می شی و اون برای شما. همه چی رو با هم تجربه می کنین. دوباره بچگی می کنی. بازی می کنی. با هم بزرگ می شین. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
الهی عزیزم،انشالله به سلامت کوچولو تو به دنیا بیاری و مادرانه هاتو براش خرج کنی...منم شهر دیگه بودم ...

ممنونم ازت گلم🌹

خیلی وقتا فکر می کنم کسایی که مادر ندارن به این وضعیت عادت می کنن یا کمبودشو حس می کنن باز. جوابمو گ ...

همیشه کمبود مادر حس میشه مخصوصا وقتی دیگه دلسوزی نداشته باشی

بمیرم برا دلت

خدانکنه گلم

روحش و کنارتون هست حواسش بهت هست جسمش نیست صداش کن توی تمام خستگي ها و گرفتاریهات  

کاش جسمشم بود منو تنها نمیزاشت