2777
2789
عنوان

پرده بکارت

479 بازدید | 16 پست

سلام خانما . وقت بخیر.خانما کسانی که رفتن پزشکی قانونی آیا مشخص میشه که پرده بکارت چه زمانی از بین رفته؟؟ آخه برادر بیچارم با یه دختری عقد کرده دو ماه پیش اولین رابطه رو داشتن بعد از اون دختره به برادرم میگه که دیگه نمی خوامت برادر منم شک کرده که دختر بوده یانه.حالا با گذشت دوماه مشخص میشه که کی پرده بکارت از بین رفته

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............

نه زمانشو که نمیتونه بگه

ولی کلا به این راحتی هم نمیتونین به کسی تهمت بزنین از این بابت

تو مواردی مثل شما اگه دختره طبق شناسنامه مجرد بوده حقی ندارین که ببرین پزشکی قانونی

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفتم ،ولی شنیدم تاریخ شو میگن مثلا ک کی از دختری درومده و چجوری🤔فقط شنیدمااا

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
چرا نمیخوادش😐😐عجب زمونه ای شده عجب دخترایی پیدا میشن

ببین اینا نقششون بوده آبروی دختره رو با عقد کردن با برادرم خریدن.وگرنه هرکس دیگه ای جای دختره بود می‌گفت باید زندگی کنم .....آخه همینطوری یکدفعه به داداشم گفته دیگه نمیخامت

برادرتون اگه شک هم داشت نباید حرفش به شما خواهر و بقیه میرسید. اول شک رو به یقین تبدیل کنه بعد با آ ...

چطور اونا با آبروی ما بازی کردن دختر هرزشونو به ما انداختن برادر منم چیزی به من و بقیه نگفته بود مادر دختره زنگ زده که چرا با دختر من رابطه داشته برادرمم گفت خب زن عقدیم بوده حقم بوده اونا هم میگن پس باید جداشید بدون هیچ دلیلی

منطقا هرجور فکر کنین مشخص کردن تاریخش تو حیطه کار پزشکی قانونی نیس

اونایی که اینجور شنیدین اون یاروی پزشکی قانونی کلاش بوده خواسته از دختره حرف بکشه

قانونا هم اگه برای دختره عقدی توی سیستمی ثبت نشده و زمان عقد با برادرت مجرد بوده نه مطلقه هیچ حق شکایتی برای شما وجود نداره

داداشت بگه مهریتو ببخش منم طلاقت میدم و تمام

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤