من 8هفته باردارم آزمایش مشخص کرد ایمنی ندارم در برابر سرخچه. امروز یه پسر حدودا 6. 7 ساله از کنارم رد شد صورتش پر از جوش قرمز بود خیلی استرس گرفتم نکنه سرخچه گرفته باشه به منم انتقال بده😣🤦🏻♀️
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
رد شده مشکلی نیست اگه چندساعت کنارهم باشید انتقال داره
خداکنه اینطوری باشه خیلی استرس دارم
شاید اون بچه آلرژی داشته ، استرسی که شما دارید بیشتر بهتون صدمه میزنه ،
اصلا دست خودم نیست مدام نفس عمیق میکشم چند تا سوره قرآن خوندم دلم آروم نمیگیره
اشتباه محض ،یه روانشناس معروف میگفت ۹۹ درصد نکرانیا ما اتفاق نمیفته ، فردا خدا نکر ...
باشه عزیزم ممنون جواب دادی
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
خواهش میکنم حتما اولین بارداریته مورچه هم رو دستت راه بره نگران میشی😁
نه عزیزم اتفاقا بارداری اولم تا انومالی اصلا استرس نداشتم تا اینکه بهم گفتن بچه فلجه و سقطش کردم