2777
2789
عنوان

شوهرم اسهال و حالت تهوع گرفته چی بدم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر نکنم چون شهر ما خدا رو شکر کسی نداره هنوز بعد ما هم اصلا از شهر خارج نشدیم

نمیدونم فک کنم بخاطر گرماس من خودمم دوروزه اسهالم همه بدنم دیروز درد میکرد اشتها ندارم دیروز شکم خالی رفتم بیرون نزدیک ظهر جنازمو اوردم خونه

مرسی عزیزم فقط گوشت تو شیشه متوجه نشدم یعنی چی

گوشت پیاز نمک بذار تو شیشه رب گوجه یا مربا

بذار تو قابلمه آب شیر بریز بذار 6 ساعت عصاره گوشت در میاد عالیه

برا دخترم دعا کن اونم تب و اسهال داره

خرما چرا دادی... سیب برای اسهال عااااالیه....ماست وبرنج ...نشاسته رو تو اب حل کنی بخوره ...تخم مرغ ابپز وسیب زمینی ابپز....غذاتوخیلی چرب نکن ...این ویروسه که گرفته مراقب باش نگیری ...سرویس بهداشتی رو هم مرتب ضدعفونی کن 

ظروفی که داخلش میخوره رو جدا کن

مرسی عزیزم فقط گوشت تو شیشه متوجه نشدم یعنی چی

گوشت رو درست میکنی تو شیشه مربای بزرگ میزاریش تو قابلمه پر از اب تا بپزه فقط نباید اب قابلمه تموم شه شیشه منفجر میشه😂🤤خیلی خوشمزس

گوشت رو درست میکنی تو شیشه مربای بزرگ میزاریش تو قابلمه پر از اب تا بپزه فقط نباید اب قابلمه تموم شه ...

مرسی

خدا رو شکر که خوشمزس آخه عزای لوس و بدغذا بودنشم گرفتم

خرما چرا دادی... سیب برای اسهال عااااالیه....ماست وبرنج ...نشاسته رو تو اب حل کنی بخوره ...تخم مرغ ا ...

اوه چه سخت

خدا کنه پسرم نگیره ازش

خرما دیدم توی گوگل نوشته بود خوبه

ببرش دکتر  تایه سرم بهش بزنن حالش خوب میشه  چون یه وقت ممکن هست بیماری مشکوک به وبا باشه

امروز سر کار رفته بهداری سرم زده میگه ی کم بهتر شدم ولی عصر دوباره حالم بد شده