2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی میزاشتم اما توظرف درب دار شیشه ای  و بعد کامل گرم میکردم. اما اکثرا تازه میدادم .اخه تکراری نمیدادم. مثلا ناهار برنج و گوشت میدادم شب برنج و مرغ میدادم یا سیب زمینی ابمز تخممرغ هویج. 

روانشناسی کودک

اگه اولین باره اینکارو میکنی عذاب وجدان براچی قربوونت

ولی همیشه سعی کن غذای تکراری بش ندی چون بچه ها زود از غذا زده میشه اگه تنوع داشته باشن بهتر اشتهاشون باز میشه

نمیخادم همیشه بپزی که غذای بچه سادست تخم مرغ یاسیب زمینی آبپز بده یا فرنی شیربرنج حریره بادام شله درست کن خوبن 

اگه اولین باره اینکارو میکنی عذاب وجدان براچی قربوونت ولی همیشه سعی کن غذای تکراری بش ندی چون بچه ه ...

چون از شش ماهگیش غذای ظهرشو واسه شبشم میذاشتم 

کلا سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز نمیخوره 

سلام معذرت میخوام من سرچ زدم راجب تیروئید شما تو یکی از تایپ هاتون گفته بودین کامل تیروئید رو برداشتین میشه بگین خدای نکرده مشکلی که پیش نیومد واستون ؟ یا برای بارداری ؟ چون دکتر منم گفت با اینکه راست مشکلی نداره ولی اونم برداریم