2777
2789
عنوان

ام ار ای

270 بازدید | 12 پست

سلام خانما حالتون چطوره😃

من چند ساعت پیش ام ار ای از سر و دست داشتم از بعد ام ار ای واقعا بی حالم سرگیجه دارم یطوریم این طبیعیه؟

من خیلی میترسیدم اولین بارم بود اولش از ترس میلرزیدم واسه همین بار اول خراب شد یبار دیگه دوباره گرفت خیلی استرس کشیدم، نمیدونم شایدم واسه استرس باشه که الان اینجور شدم؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

یه سوال اینکه گفتن باید طلاتونو دربیارین؟ منم هفته بعد ام ار ای دارم

من در اوردم ولی یه خانمی بودن طلاشون در نمیومد گفتن اشکالی نداره چون ام ار ای از سرش بود، ولی اگر از ناحیه کمر باشه مثلا باید در بیاری

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تزریق داشتی برای  ام آر آی؟

چقد طول کشید؟

احساس خفگی داشتین تو دستگاه؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

تزریق داشتی برای  ام آر آی؟ چقد طول کشید؟ آدم احساس خفگی داشتین تو دستگاه؟ ببخشید زیاد سوال ...

نه بدون تزریق بود

گفت ۱۰ دقه ولی حس کردم خیلی بیشتر طول کشید تازه دوبار رفتم

اولش چتاتو ببند اصلنم باز نکن تا متوجه نشی محیط بسته دستگاهو

خیالی نیس عزیزم راحت باش🤍

نه بدون تزریق بود گفت ۱۰ دقه ولی حس کردم خیلی بیشتر طول کشید تازه دوبار رفتم اولش چتاتو ببند اصلنم ...

ممنونم.دکتر برام ننوشته.

شاید خودم به دکتر بگم برا بنویسه ولی یه کم میترسم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ممنونم.دکتر برام ننوشته. شاید خودم به دکتر بگم برا بنویسه ولی یه کم میترسم

اگ دکتر نگف میخوای چیکار الکی فقط پول میدی پول کمیم نیس

اگ دکتر نگف میخوای چیکار الکی فقط پول میدی پول کمیم نیس

هزینه اش چقده ؟

برای چکاپ☺

هزینه اش چقده ؟ برای چکاپ☺

من سر و دست شد ۱ میلیون و خورده ای تازه با بهترین بیمه ای ک داشتیم.

خب برای چکاپ باید به یه جاتون شک داشته باشید مثلا میخواید از کل بدنتون بگیرید نمیشه ک😅

من سر و دست شد ۱ میلیون و خورده ای تازه با بهترین بیمه ای ک داشتیم. خب برای چکاپ باید به یه جاتون ش ...

آره خب منم  واسه سرم شاید  چکاپ کنم.

گاهی چشم درد دارم میگم شاید از سرم باشه.

شایدم چشم پزشک برم

آره خب منم  واسه سرم شاید  چکاپ کنم. گاهی چشم درد دارم میگم شاید از سرم باشه. شایدم چشم ...

شاید چشماتون ضعیفه یا اگ سردردم میگیرید میگرنه

من ک پیش هر دکتری میرم میگه علائمت خطرناکه و ارجاع میدن به دکتر دیگه یا کلی ازمایش و این چیزا منم خسته میشم خو میترسم🥺

شاید چشماتون ضعیفه یا اگ سردردم میگیرید میگرنه من ک پیش هر دکتری میرم میگه علائمت خطرناکه و ارجاع م ...

انشاء الله هیچی نیست.نگران نباش. ولی حتما پیگیر شو.

خدا کمکت کنه.نه سر درد ندارم زیاد.توکل بر خدا