2777
2789

بچه ها من ۲۰ساله ازدواج کردم تقریبا ۱۰سال اول زندگیم خیلی خوب بود با تمام مشکلات ریز و درشتش 

سال ۹۱ دخترم به دنیا اومد و همون سال به خاطر شغل همسرم اومدیم یه شهر دیگه 

تقریبا از سال ۹۳ همسرم شروع کرد به تغییر کردن 

اول شروع کرد به مشروب خوردن 

بعدش با همکارای زنش شروع کرد صمیمی شدن 

هربار فهمیدم گفت اشتباه کردم 

اما مهر پارسال فهمیدم با یکی از همکاراش دیگه خیلی رله شده 

طوری که زنه خونه مجردی داره و آقا خیلی وقتا پیش اونه 

اولش زد زیر همه چی 

بعدش یک ماه قهر کرد از خونه رفت 

بعد شب یلدا برگشت با هم رفتیم مشاوره ۲۰جلسه 

خیلی خوب شده بود اما نگو همش فیلمه 

یه روز مشاور بهم گفت اون خانوم رو هم با خودش میاره مشاوره و سر اینکه دخترم رو چیکار کنن با هم به توافق نرسیده بودن 

الان هم دو ماهه بعد از یه دعوای شدید ما رو ول کرده و رفته 

من رفتم مهریه ام رو اجرا گذاشتم 

حالا هرکی میرسه میگه ۲۰ سال زندگیت رو خراب کردی😔

انقدرظاهر ساز بود خانوادم باور نمیکردن تا اینکه صداهای ضبط شده اش رو گذاشتم شنیدن 

اما همش میگن نگه داشتن دختر بچه بدون پدر سخته 

۲۰ سال با هم زندگی کردین؟؟؟؟

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم متولد ۹۱ هست ۹۰ ،ازدواح کردیم 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

همکارس مجرد هست وای یعنی همزمان که شما را میبرد مشاوره اونم میبرد چقدر کثیفه ابن مرد 

شهریور بیاد میشه ۲۰ سال 

وای خاک تو سرش با یه گاو زندگی میکردی تو این ۲۰ سال بهت وابسته میشد 

شما كم سن نبايد باشي احتمالا پس حوف مردم نبايد برات اهميت داشته باشه مردم ازين حرفا رياد ميزنتد.. ...

نه سنم کم نیست 

متاسفانه چون خودش اتفاقا فرزند شهیده و تک فرزند 

همه میگن فردا بچش هم همین شکلی میشه بدون پدر