خیلیاتون در جریان تاپبکای من هستید اما اگه بخوام به طور خلاصه بگم اینکه سر اذیت کردنا و غرای بی موقع و انتظارات بی جای خودم رفت یه هفته میشه دوسه روز اول زیاد معذرت خواهی کردم و گفتم که پشیمونم نبخشید الآنم سه روزه نه پیام دادم نه زنگ اما الان به سرم زده باز برم زنگ بزنم 😭😭😭
لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝
انشاالله حل میشه. اگر یه نفر تو دنیا بتونه واقعا واقعا تورو درک کنه اون منم که ۱۴ کیلو ۲ ماهه کم کر ...
عزیزمممم 🥺🥺🥺
بخدا من دارم داغوون میشم و کسی درک نمیکنه وقتی به دوستام میگن اووووه چته توهم بابا اعصابمونو خورد کردی هی دلم تنگه دلم تنگه تو چرا انقد خودتو دست کم گرفتی اخه چطوری بگم من خودمو دست کم نگرفتم اون واقعا عشقم بود چند ساله باهاشم نمیتونم همینجوری برم که 😓💔
عزیزمممم 🥺🥺🥺 بخدا من دارم داغوون میشم و کسی درک نمیکنه وقتی به دوستام میگن اووووه چته توهم بابا ...
دقیقا به منم همینو میگفتن دیگه حالیشون نبود اون مثل نفس بود برام. یه جمله هست تو سریال یاغی بخدا وصف حال من و تو. اونم پسره میگه مگه نمیدونستی نفسم به نفست بنده آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره😔😔😔