2777
2789
عنوان

به سرم زده برم بهش زنگ بزنم دیگه تحمل دوری شو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دیدم برنگشت همین کارو میکنم 😓

اایشالا هر چی به صلاحت پیش بیاد  

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
هیچ واکنشی نشون نده. عکس پروفایل تیکه دارم نزار. بی تفاوت باش خودش پیام میده. دیر و زود داره سوخت و ...

آره پروفایل تیکه دارو اینا نذاشتم فقط اون گذاشته گفته تا کمتر اهمیت بدی بهتر زندگی میکنی حالا نمیدونم منظورش چی بود

نمیتونم بهت بگم بخند و اینا چون درکت میکنم تجربشو دارم ک چقد سخته:) ولی میگذره این روزام ناراحت نبا ...

ببین اینو گذاشته بیوگرافیش :تا کمتر اهمیت بدی بهتر زندگی میکنی

بنظرت منظورش چیه

دیروزم تو اینستا انبلاکم کرده

ببین اینو گذاشته بیوگرافیش :تا کمتر اهمیت بدی بهتر زندگی میکنی بنظرت منظورش چیه دیروزم تو اینستا ا ...

انشاالله حل میشه.

اگر یه نفر تو دنیا بتونه واقعا واقعا تورو درک کنه اون منم که ۱۴ کیلو ۲ ماهه کم کردم سر همچین ماجرایی.

اما تو خودتو نباز و محکم باش. من کاملا بیمار شدم و همین الان از دکتر اومدم.

ببین اینو گذاشته بیوگرافیش :تا کمتر اهمیت بدی بهتر زندگی میکنی بنظرت منظورش چیه دیروزم تو اینستا ا ...

منظورش اینه مثلن تا بتو بی محلی کنه زندگیش بهتره

ولی هوا برش داشته دوروز دیگ موس موس میکنه برات😂

خب کم کم داره میگه ببخشید 

انشاالله حل میشه. اگر یه نفر تو دنیا بتونه واقعا واقعا تورو درک کنه اون منم که ۱۴ کیلو ۲ ماهه کم کر ...

عزیزمممم 🥺🥺🥺

بخدا من دارم داغوون میشم و کسی درک نمیکنه وقتی به دوستام میگن اووووه چته توهم بابا اعصابمونو خورد کردی هی دلم تنگه دلم تنگه تو چرا انقد خودتو دست کم گرفتی اخه چطوری بگم من خودمو دست کم نگرفتم اون واقعا عشقم بود چند ساله باهاشم نمیتونم همینجوری برم که 😓💔

منظورش اینه مثلن تا بتو بی محلی کنه زندگیش بهتره ولی هوا برش داشته دوروز دیگ موس موس میکنه برات😂 ...

انشالله که برمیگرده من ناز میکنم اینبار 🥺😂ولی زود آشتی میکنم دیگه 🥺

عزیزمممم 🥺🥺🥺 بخدا من دارم داغوون میشم و کسی درک نمیکنه وقتی به دوستام میگن اووووه چته توهم بابا ...

دقیقا به منم همینو میگفتن دیگه حالیشون نبود اون مثل نفس بود برام. یه جمله هست تو سریال یاغی بخدا وصف حال من و تو. اونم پسره میگه مگه نمیدونستی نفسم به نفست بنده آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره😔😔😔