2777
2789
عنوان

امروز واسه دومین بار رفتم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 36 پست
پنج هفته 

این کارو نکن پشیمون میشی ، منم ی روز میخواستم این کار و بکنم اما الان بعد ده سال هر روز هر لحظه هر دقیقه خدا رو شکر میکنم که این کار و نکردم  ، اگه اون روزها میدونستم بچه دار شدن انقدر سخته ،اگه میدونستم تو حسرت بچه دوم میمونم بعد دیدن تست بارداریم به جای اینکه بشینم کنار خیابون گریه کنم از خوش حالی جیغ میزدم اون روز یه خانم نزاشت من اینکار رو بکنم هر روز دعاگوش هستم هر روز صبح که دخترم رو میبینم اولین چیزی که میگم اینه خدایا ممنون که این هدیه رو بهم دادی خدایا غلط کردم اگه ناشکری کردم خدایا منو ببخش باز هم منو لایق بدون و دخترم رو از تنهایی در بیار ......خدایا جلوی همه میگم غلط کردم غلط کردم غلط کردم.... نکن این کارو نکن .....

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم دختر دومش ۹ماهش بود دوباره ناخو استه حامله شد

ولی داره. 

خیلی هااین شرایط براشون بوجود اومد

نباید حق زندگی روازش گرفت. اونم یک انسانه

بچه ای که دنیااومد وتوسطل آشغال پیداش کردن همه به پدرومادرش لعنت میکردن

جواب این سقطا وقتلاچی میشه

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست

الان میگم خدا تو که صلاح منو میدونستی ، خدایا تو که دوستم داشتی چرا همون موقع بهم دو تا ندادی کاش دخترم انقدر تنها نبود کاش بلافاصله باز باردار میشدم بچه هام با هم بزرگ میشدن کاش اون موقع اینو میدونستم آمرزد دخترم تاوان خودخواهی منو نمی‌داد 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
بخدا شرایطشو‌ندارم اصلا

توهرشرایطی هستی نباید همچین تصمیمی بگیری. 

میتونی این به دنیا بیاری بعد دخترت روبکشی؟ 

قطعا نمیتوتی

فرقشون اینه که اون تو شکمت ونمیبینیشاین دخترت کنارته ومیبینیش. 

گناه بزرگیه. عواقب بدی داره 

خواهرم دختر دومش ۹ماهش بود دوباره ناخو استه حامله شد ولی داره.  خیلی هااین شرایط براشون بوجود ...

تو این دنیای کثیف هی ماهم بچه رو بچه بیاریم بخدا اینم گناهه میدونم سقطی که منم به فکرشم گناهه و بشدت از عاقبتش میترسم

بخدا که منم از عاقبش میترسم 

خدابزرگه

همون خدایی که این فرشته روتودلت گذاشت آینده وشرایط شمارو هم دید. 

من یک سال برای بچه سوم توانتظاربودم. 

خداروشکر خدا منو لایق دونست والان باردارم. 

حالاکه خدا داده شک نیار 

ازش خوب مواظبت کن. بسپاربه خدا