2777
2789

. 

تعداد رای : 42
نظرسنجی
بد میدونیم و صورت خوشی نداره اصلا تو اطراف ما
0
0%
مگه چشه خوبه مهم اینه خودشون همو دوست داشته باشن
31
73%
خنده داره عین فیل و فنجونن انگار زوری شوهر دادن
1
2%
دیدن نتیجه
10
23%
https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب من ربطی ندارد 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

خدایی بی اهمیت ترین چیز اینه به من چه😂

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

زن داییم قد کوتاه و لاغر داییم 190

بابابزرگم 190 مادربزرگ خدابیامرزم خیلی کوتاه بود به ما چه ربطی داره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

والا نه زندگی مردم نه قد وقواره وظاهرشون به ما ربطی نداره خداهرکی رویه جوری آفریده  

اگراین موردکه گفتی خودتی ببین اول ازنظرخودت واون آقا مشکلی دراین باره دارید یانه

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
والا نه زندگی مردم نه قد وقواره وظاهرشون به ما ربطی نداره خداهرکی رویه جوری آفریده   اگراین مو ...

من مشکلی ندارم اما توی نظر اون بد میاد چون اضافه وزن داره خیلی درشت تر از من دیده میشه هرچی میگم خوبی بازم حس خوبی نسبت به خودش نداره اخه من خیلی لاغرم 40 کیلوعم 

زن داییم قد کوتاه و لاغر داییم 190 بابابزرگم 190 مادربزرگ خدابیامرزم خیلی کوتاه بود به ما چه ربطی د ...

ماشاالله

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
من مشکلی ندارم اما توی نظر اون بد میاد چون اضافه وزن داره خیلی درشت تر از من دیده میشه هرچی میگم خوب ...

روابطتون چطوره همو دوست دارین؟حال واحوال وشرایط هم دیگه براتون مهمه اگرآره که سعی کن بهش بفهمونی نظر کسی برات مهم نیست وخودشو دوست داری

من مشکلی ندارم اما توی نظر اون بد میاد چون اضافه وزن داره خیلی درشت تر از من دیده میشه هرچی میگم خوب ...

چند سالته گلی

روابطتون چطوره همو دوست دارین؟حال واحوال وشرایط هم دیگه براتون مهمه اگرآره که سعی کن بهش بفهمونی نظر ...

فعلا قهریم انگار

ازم سر یه چیزی دلخوره اما درکل همو دوس داریم بهشم گفتم همه جوره خوبی باشگاه اینا نمیخاد اخه براش بده اصن این ورزشا بهش فشار میاره مطمعنم خوب نیس برا قلبش اضافه وزنشم بخاطر کم کاری تیروئیده اما انگار اصن نمیشنوه حرف منو 

باشه عزیزم سعیمو میکنم