2777
2789

بعد از ظهر موهاشو شونه زدم دم اسبی بستم دخترم ۳ سالشه خیلی بهش میومد رفتیم جایی ک کلی فامیل و آشنا بود .

بعد تا چشم بهش افتاد دیدم کش موشو باز کرد موهاش  پخش و پلا شد رو صورتش وای انگار ۱۰۰۰ سال بود موهاش و شونه نکرده بودم 

وای انقد حرص خوردم 

قرمز شدم کم مونده بود گریه کنم 

کساییم اونجا بودن ک از دشمن بدترن 

حالا ک اوندم خونه فقط دارم دق و دلی اون حرصاییک خوردم و سرش خالی میکنم 😒🤦‍♀️

بنظرتون من زیادی حساسم؟

امممممممم🤔چی بنویسم آخه😆اممممممم🤔هرکس مخالف نظرمه ریپ نزنه 👌😛حوصله بحث ندارم اصلا                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بچه همینه دیگه تو بلند میگفتی چرا موهاتو باز کردی یا 

ب اونا میگفتی نمیزاره موهاشو ببندم الان باز کرده

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

وااای 

عزیزم بیشتر بچه ها موهاشون رو دستکاری میکنن 

برادر زاده ی من که اصلا نمیزاره ، مادرش ببنده. تازه نه سالشم هست 

گناه داره. چیزی نگو. نمی‌فهمه 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
حساس شدی  دوست داشته موهاشو باز بذاره خب

اخه زشت شد احساس میکنم آبروم رفته با موهای پریشون قاطی پاتیش

مامانمم خونمونه کلی دعوام کرد گف تو روانی هستی 🙃

امممممممم🤔چی بنویسم آخه😆اممممممم🤔هرکس مخالف نظرمه ریپ نزنه 👌😛حوصله بحث ندارم اصلا