2777
2789
عنوان

اگه دوست پس_ری بگه

487 بازدید | 28 پست

خواستگار پولدار یا شرایط مناسب پیش بیاد من مشکلی ندارم که ازدواج کنی 😐 میگه چون عاشقتم همه چیزایی که به نفع تو  باشه رو میخوام    بنظرتون سرکار نذاشته

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

شاید 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میدونم پسری دخترو بخواد زمین و زمانو بهم میدوزه. ولی شاید این خواسته امتحان کنه

میگه من عاشقتم و میخوام بهترین ها برای تو اتفاق بیفته گرچه به ضرر من باشع

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
میگه من عاشقتم و میخوام بهترین ها برای تو اتفاق بیفته گرچه به ضرر من باشع

دروغن میگه پسرا حس حسادتشون نمیذاره دختری که دوس دارن با یکی دیگه باشه 

خسته شده پسره 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت