2777
2789
عنوان

اگه دوست پس_ری بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصدش با تو ازدواج نیست و تو فقط واسه پر کردن اوقات فراغتشی…

آره

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
میگه من عاشقتم و میخوام بهترین ها برای تو اتفاق بیفته گرچه به ضرر من باشع

فیلمشه،بیخیالش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
فیلمشه،بیخیالش

من بدبخت شانس ندارم 😭😔

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
میگه من عاشقتم و میخوام بهترین ها برای تو اتفاق بیفته گرچه به ضرر من باشع

اگه عاشقته خودش شرایطی که به نفع شما باشه رو جور میکنه و خودش میاد جلو نه اینکه بسپاره دست بقیه که اتفاق خوب برات رقم بزنن

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
خیلی ساده ای خیلی 

وقتی بهش میگم قبول نداره حرفمو و حرف خودشو میزنه چیکار کنم جز کات

چه بد ذات خدا نیاره ازین پسرای بی ابرو و پیله 

من بیام ب برادر/ خواهر تو همچین چیزی بگم خوشت میاد 

بعدشم پیله ب کسایی میگن با اینکه نمیخوانش بازم بچسبه 

دختره خودش راضی نبود ازدواج کنه و داداشمو دوس داشت 

دفعه اخرت باشه ! 

با طلوعِ خورشیداعدام میشد و خورشیدخودشو مقصر میدونست":) ⚖🤍
وقتی بهش میگم قبول نداره حرفمو و حرف خودشو میزنه چیکار کنم جز کات

اصلا فکر کن نیست مردم چقدر بی وجدان وپرو شدن .مگه خلی نشستی شر و  ور ای این پسره که معلوم نیست از کجا دراومده رو گوش میدی تازه چون شک داری میای عنوان میزنی که روی حرفش بحث کنی .بریزدور این اشعالای بی معنی رو 

لایک نکنید .توروخدا 
من بیام ب برادر/ خواهر تو همچین چیزی بگم خوشت میاد  بعدشم پیله ب کسایی میگن با اینکه نمیخوانش ...

در کل کار زشت و ناپسندی هست و ابروی دختر رفته حتی اگه خودش راضی بوده باشه 

قطعا در شأن برادرم و خانواده مون نیست این مدل رفتارها 😌 ما به بلوغ عقلی مبرسیم و از راهش وارد میشیم نه کودکانه رفتار کردن 

دوره لات بازی گذشته 😶

در کل کار زشت و ناپسندی هست و ابروی دختر رفته حتی اگه خودش راضی بوده باشه  قطعا در شأن برادرم ...

ابجی نرفته ک جلو خونشون داد و بیداد کنه یکم اون مغزتو بکار بنداز اگ اونطوری بود ک اصن پدر دختره راضی به وصلت نمیشد 

رفت دم درشون عین ادم با پدرش حرف زد گفت من قراره بیام خاستگاریش و همدیگه رو دوس داریم 😐 تمام 

چی کار کردی با خودت سناریو ساختی 😂 تازه به بلوغ عقلی رسیده :) 

با طلوعِ خورشیداعدام میشد و خورشیدخودشو مقصر میدونست":) ⚖🤍