2777
2789
عنوان

دزدی تو روز روشن😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 30 پست
بنده خدا الان ناراحته ؟؟؟؟؟

خیلی زیاد 😑رفت شکایت کرد خدا کنه پیدا بشه هرچند که بعید میدونم 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد 😑رفت شکایت کرد خدا کنه پیدا بشه هرچند که بعید میدونم 

آدم داغون میشه واسه منم ۱۰ روز پیش زدن 

الان باور کن از موتوریا همه ی مردا میترسم اصلا حالت دیوونگی بهم دست میده میرم بیرون انگار فوبیا گرفتم

آدم داغون میشه واسه منم ۱۰ روز پیش زدن  الان باور کن از موتوریا همه ی مردا میترسم اصلا حالت دی ...

واقعا خیلی ترسناکه آدم حس امنیت نداره،،،

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
ایفون خیلی میدزدن هرکی داره دوتا گوشی دارهذی ساده ی ایفون.ایفون اصلا تو خیابون درنمیاره

آخه اصلا ذهنش نمی‌رفت تا بیاد بشینه تو ماشین بزنن ازش

ان شالله که پیدا بشه گلم  آن شالله نسلشون نابود بشه

انشالله، خیلی ناراحتم 😢

آره بخدا امنیت نیست 

اصلا نیست... همسرم میگه اگه مقاومت میکردم دستمو با چاقو میزد تا گوشی و بگیره😑😑😑

میدونم گلم خدا لعنتشون کنه درد بی درمون بگیرن

😑😑😓حیف پولمون که رفت کوفتشون بشه انشالله 🤲 

آیفون چند بود ؟؟؟ عکس اینا هم داشت داخلش ؟؟

نه خداروشکر چیزی توش نبود