2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

355 بازدید | 14 پست

سلام.خانم ها میشه لطفا راهنماییم کنید اونایی که تجربه دارین.خونریزی دارم از صبح شدیده .بخاطر هماتوم.۱۲ هفته هم هستم.دل درد و کمر درد هم ندارم.شیاف و امپول هم مرتب مصرف کردم و استراحت مطلقم.دکتر هم میگه خونه استراحت کن فعلا.خیلی استرس دارم .ممکنه بچه سقط بشه با این حال؟؟

Hakan😍😘❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیمارستانم بستری بودم تو ۷ هفته.ب دکترم گفتم گفت تا شنبه صبر کن

همون کاری ک دکترت گفت انجام بده عزیزم منم استراحتم ان شالله ک با خونریزیت رفع شده هماتومت

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرستی؟🥺🙏
انشالله...ولی امیدی ندارم😔

خیلیا هماتوم داشته حتی تا هفته های بالا هم مونده واسشون ناامید نباش امیدت بخدا باشه استرس نداشته باش استراحت کن رفع میشه ان شالله

[QUOTE=243818591]خیلیا هماتوم داشته حتی تا هفته های بالا هم مونده واسشون ناامید نباش امیدت بخدا باشه استرس نداشته باش ...[/QUOTEممنون عزیزم.شما هماتومت سایز چنده؟

Hakan😍😘❤
باز خوبه.مال من ۷۳ در ۲۱ شده😥

کوچیک میشه کم کم با استراحت من دیروز دکتر بودم من شنیدم مصرف اب میوه هایی ک ویتامین سی دارن خیلی خوبه مصرف اب خیلی خوبه داروهاتم سر وقت استفاده کن اب پرتغال. اب البالو طبیعی اب انار طبیعی شنیدم خوبه ان شالله ک کوچیک میشه و تو سونو بعدی چیزی ازش نمونده

کوچیک میشه کم کم با استراحت من دیروز دکتر بودم من شنیدم مصرف اب میوه هایی ک ویتامین سی دارن خیلی خوب ...

ممنون عزیزم از امیدواریت.انشالله برای شما هم کوچیک میشه.راستی قرص به شما چیزی نداده دکتر؟چون شنیدم به خیلیا دوفاستون میدن

Hakan😍😘❤