2777
2789
عنوان

بچم جیغ میکشه

273 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

دختر من ۲سالشه تازه داره به حرف میاد وقتی بچه بود و هنوز ۱ ماهش هم نشده بود مبدیم که به یجا خیره شده و هی لبخند میزنه... بزرگتر که شد تو خونه خودمون خوب بود ولی خونه پدرم اینا میرفتم شبا تایم ساعت ۳بیدار میشد و فقط جیغ می کشید و نمیخابید این کار همیشه اش بود ولی خونه خودمون خوب بود تا الان که ۲سالشه. تقریبا ۲ماه پیش دم ظهر بود من توی اشپزخونه داشتم نهار درست میکردم و دخترم روبروم توی حال داشت بازی میکرد یهو جیغش رفت هوا و یه حالت ترس و وحشت زدگی بدو بدو اومد سمت من .. همینطور که فرار میکرد هی پشت سرشم نگاه میکرد و جیغ وحشتناک می کشید. دباره امروزم همین اتفاق افتاد رفته بودم دستشویی اولش دم در هیچی نمیگفت اما یدفعه شروع کرد به جیغ بنفس کشیدن و هی میگفت درو باز کن... درو باز کردم و اونم با حالت ترس به سمت هال پذیرایی نگاه میکرد... بچها بنظرتون دلیلش چیه؟ ایا دختر من چیزی میبینه؟ اگه اره اون چیه چکاز کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.