2777
2789
عنوان

برای جلوگیری از ضعف در رژیم

46 بازدید | 8 پست

سلام به همگی

بنده یک هفته رژیم گرفتم قراره انشالله بیست کیلو اضافه رو بفرستم هوا😂😝

خیلی اواسط روز ضعف میکنم دلم میخاد یچیزی  بخورم چ خوراکی های کم کالری هستن و مجازن تو رژیم؟ 

ضمنا کالری شمازی میکنم روزی نیم ساعت ورزش داخل خونه(بچه بغل😐) 

صبح ناشتا یک لیوان اب ولرم یک قاشق ابلیمو یک قاشق چای خوری دانه چیا میریزم داخلش و نیم ساعت قبل صبحانه میخورم خییییلی به کاهش اشتهام کمک. مبکنه و به چربی سوزی شکم و پهلوها کمک بسزایی میکنه من به شخصه تاثیرشو تو همین یک هفته دیدم

دمنوش های چربی سوز مثل زنجبیل و بلوبری و دمنوش دارچین و گل محمدی..... اینا هم میخورم

کسی هس بیاد اینجا باهم رژیم بگیریم؟؟

من+نی نی+باباش=❤

من خودم وقتایی باشگاه میرفتم چون یکسره ضعف میکردم با جو دو سر پرک اوتمبل درست میکردم مبخوردم تا شب سیر بودم تخم مرغ ابپزم خوبه هم خاصیت داره هم پروتیین سیرت می‌کنه میتونی قارچ هویج بروکلی بخوری 

ساقه کرفس بگیر و خوب بشور و نمک بزن و بخور.
جلوی گرسنگی رو می گیره و کالری خاصی نداره. 

همین طور هم کاهو یا هویج یا خیار
انواع چایی و دمنوش

سه چهار تا دونه بادوم ه هر کدومش رو باید 50 بار بجوی. طوری که آب بشه توی دهنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قارچ خام؟

نه تف بده ولی یا روغن نزن یا خیلی کم اندازه ماهیتابه چرب شده با زیتون یا کنجد یا من برای مادرم اینکار میکنم ی قابلمه آب میکنم سبد میذارم روش بعد داخل سبد قارچ ریز شده هویج بروکلی میدارم  در قابلمه میدارم رو سبد که عرق کنه با بخار خودش پخته شه  همشون نرم خوشمزه میشن بخاطر پز سالمن روغن نداره حالا اینا کنار ی تخم مرغ آب پز بخوری یا ی تیکه سینه مرغ آب پز شده عالی میشه تخم مرغ خوردی زرده نخور فقط سفیده بخاطر زودتر سیرت می‌کنه فیبر سبزیجات