2777
2789
عنوان

هنریااا پلیز بیاین خیلی مهمه

74 بازدید | 13 پست

بچه ها من‌ تقریبا چند ماه میشه میرم طراحی الان دارم رنگ روغن کار میکنم. میخوام از تجربه هاتون بگید .و اینکه بعد از چند سال میتونم تو رنگ حرفه ای شم و ... لطفا بگید میدونم بازار شغلی خیلی زیادی نداره ولی اگ بعدا کارم بهتر شد تو اینستا تابلو می‌خرن. ؟ یا هر چی ک در این زمینه میدونید ک کمکم میکنید بهم بگید ‌ . همه سبکا رو یک اندازه دوست دارم . ادامه بدم رنگ روغن رو ؟

خسته و امیدوار

بستگی ب استادی داره ک داره اموزشت میده اینستا هم خوب میخرن :) بازار کارش خوبه حرفه ای بشی کارآموز ...

همین رنگ‌روغنو ادامه بدم خوبه ؟ یه دوترمم برم طراحی چهره بد نیست نه؟

خسته و امیدوار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین رنگ‌روغنو ادامه بدم خوبه ؟ یه دوترمم برم طراحی چهره بد نیست نه؟

هردو رو برو جفتش باهم لازمت میشه 

ولی نباشه بری بذاری کنار 

الان پسر خالم از همین راه یه خونه بالا شهر یه ماشین خارجی خریده ۴ تا هم بچه داره😁😁

کاراشو موزه حتی میاد میخره 

هردو رو برو جفتش باهم لازمت میشه  ولی نباشه بری بذاری کنار  الان پسر خالم از همین راه یه ...

پس دیگ سمت مداد رنگی و آبرنگ و .. نرم ؟ آره باید سیاه قلمم کار کنم مرسیی. 

خسته و امیدوار

پس دیگ سمت مداد رنگی و آبرنگ و .. نرم ؟ آره باید سیاه قلمم کار کنم مرسیی. 

اون سمت مدادرنگی و اب رنگ نرفت 

طراحی چهره و رنگ روغن و سیاه قلم یاد گرفت بقیشو خود ب خود با تجربه یاد گرفت 

اون سمت مدادرنگی و اب رنگ نرفت  طراحی چهره و رنگ روغن و سیاه قلم یاد گرفت بقیشو خود ب خود با ت ...

چند سال طول کشید تا حرفه ای شد ؟ نمیدونید؟ ببخشید سرتو درد آوردم 🥲

خسته و امیدوار

چند سال طول کشید تا حرفه ای شد ؟ نمیدونید؟ ببخشید سرتو درد آوردم 🥲

عمرشو گذاشت هی تمرین کرد هدفش این بود ک این تنها راه منبع درامدشه باید پیروز شه انصافا از اول خوب یاد گرفت ولی حدود ۱۰ سالی هست ک استادی شده 

عمرشو گذاشت هی تمرین کرد هدفش این بود ک این تنها راه منبع درامدشه باید پیروز شه انصافا از اول خوب یا ...

اموزش هم میده ؟ بدبختی رشتم تجربه نمیرسم خیلی کار کنم ولی دوس دارم . پس تو اینستا تابلو خوب میخرن ؟ خیلی کیف میده آدم از هنرش درآمد داشته باشه

خسته و امیدوار

اموزش هم میده ؟ بدبختی رشتم تجربه نمیرسم خیلی کار کنم ولی دوس دارم . پس تو اینستا تابلو خوب میخرن ؟ ...

اره اموزش هم میده هم حضوری هم مجازی ...

اره طرف میگفت من کارم تو اینستا همینه ۲۰تا۳۰ میلیون داره برام

اصل درامدش فروش هست  مثلا یه تابلو کشید برای یه مبل فروش  بجاش یه دست مبل استیل گرفت طر ...

اگ شد لطفا ازش سوال کن روزانه چقد تمرین میکرد اگ یادت نرفت بگو بهم😂 یا چقد طول کشید تا تو رنگ حرفه ای شد .و بعد از چند سال میشه سفارش گرفت و ... دستت هم درد نکنه خیلی لطف کردی 

خسته و امیدوار