2777
2789
عنوان

دوستان پریودی برای ازمایش خون ازدواج مشکل داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 25 پست
من تاحالا نشنیدم قبل نامزدی آزمایش لازم باشه من فک کردم همون آزمایش قبل عقدو میگی که محضر نامه میده

نه گلم ما خوزستانیا ۲ بار ازمایش میدیم 

یکی قبل از نامزدی که شامل خون میشه 

یکی هم قبل از عقد که شامل خون و ادرار میشه ادرار فقط برای خانم

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ... ایشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشین در کنار هم😍😇🥰

قربونت همچنین شماهم مهربون خانم  

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
اون واسه قبل از عقده گلم  ما قبل از نامزدی فقط ازمایش خون میدیم

ب سلامتس عزیزم . انشاالله خوشبخت شی .

فقط یه خواهش 

میشه سرعقد دعا کنی برای منم ک زودی بخت خوب نصیبم شه ازدواج کنم و خوشبخت شم زیر سایه پدرو مادر . خیلی ممنون میشم .

ب سلامتس عزیزم . انشاالله خوشبخت شی . فقط یه خواهش  میشه سرعقد دعا کنی برای منم ک زودی بخت خو ...

به روی چشمم 

چشم 

اسمت رو میگی برات ایت الکرسی بخونم

سیده مرضیه  مرسی قربونت حاجت روا شی ان شاالله .

برات ایت الکرسی،خوندم عزیزدلم 

ان شآءالله به امید خدا یه بخت خیلی خوب نصیبت میشه،

و سپید بخت میشی 

آمین یا رب العالمین