2777
2789

امروز بچمو بردم دکتر تا شوهرم اومد از سرکار حرفا دکتر بهش گفتم یهویی گفت بسه توهم نمیدونی کی حرف بزنی خیلی ناراحت شدم شباهم تامیام حرف بزنم میگه ساکت تا بچه بخوابه دیگه بچه هم می‌خوابه سرشو اونو می‌کنه می‌ره تو‌گوشی خیلی دلم شکسته یعنی همه شوهرا اینجورین؟شبی بازم تکرار کرد آدم وقتی از سرکار میاد حوصله حرف زدن نداره دید ناراحت شدم بحثو عوض کرد آخرشم گفت تو پایه نیستی هر پنجشنبه هم می‌ره بیرون تا مخالفت کنم دعوا راه میندازه بعدم ازم توقع داره به حرفا خودش باجون دل گوش بدم ولی خودم ساکت باشم اینقدربغضم گرفته تا الان خوابم نگرفته 

میشه باورکن خیلی زود

همیشه بعد از شام حرفای مهم رو بگو

یعنی زمانی که هم سیره هم تقریبا خستگیش در رفته 

اقایون وقتی گرسنه و خسته هسن بداخلاق میشن

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

عزیزم جای تو باشم به خودم قول میدم باهاش صحبت نکنم مگر در مواقع ضروری 

تا خودش بفهمه چه اشتباهی کرده بعد خودش التماست میکنه خرف بزن وقتی هم بحرف اومدی دیکه اون ادم سابق نیسیتی خیلی با ملاحظه حرف میرتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چی بگم ایشون خیلی تند میره .تو نمیدونم کی شروع ب حرف زدن میکنی ولی فکرم نکنم در باز نشده شروع کنی ک بهت بگم گلم بذار شوهرت بیاد تو و دست و روش رو بشوره استراحت کنه ی جای یا شربت بخوره بعد حرف بزن ...

ولی اگه رعایت نمیکنی رعایت کن... 

هر وقت خستس بیخیالش شو

ولی اینطوریام ک میگه بگو خوب دیگه کی تعریف کنم ؟ تا بیایم چکار کنیم شبه میخوای بخوابی 

عزیزم جای تو باشم به خودم قول میدم باهاش صحبت نکنم مگر در مواقع ضروری  تا خودش بفهمه چه اشتباه ...

همین تصمیممو دارم دیگه نه واس ناهار منتظرش میمونم نه حرفامو بهش میزنم 

میشه باورکن خیلی زود

در چ موردی پایه نیستی؟ توقعش چیه؟

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
خوب چی بگم ایشون خیلی تند میره .تو نمیدونم کی شروع ب حرف زدن میکنی ولی فکرم نکنم در باز نشده شروع کن ...

همبشه که تا بیاد حرف نمی‌زنم ازدکتراومده بودم از هیجان وتوهینی که دکتر بهم کرد فقط خواستم بگم آروم شم همین 

میشه باورکن خیلی زود

در چ موردی پایه نیستی؟ توقعش چیه؟

الکی میگه اول کلی دعوا راه میندازه منو می‌بره بیرون تا بچه اذیت کنه دعوا راه میندازه توقع داره بچه ساکت بشینه ومنم فقط دنبال بچه باشم تا اون راحت باش منم تواین شرایط باهاش بیرون نمی‌رم چون هم بعدش دعوا می‌کنه هم من یه لحظه نمیتونم بشینم فقط باید دنبال بچم باشم

میشه باورکن خیلی زود

همبشه که تا بیاد حرف نمی‌زنم ازدکتراومده بودم از هیجان وتوهینی که دکتر بهم کرد فقط خواستم بگم آروم ش ...

بعد اینکه از کار اومد و نشست یه استکان چای واسه خودتون بیار و بعد تموم کردنش کم کم سر حرفو باز کن ، اینجوری خیلی بهتره بنظرم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین من خودم به عنوان کسیکه سرکار میرم اگه کسی بیام خونه باهام حرف بزنه چون مغزم پره واقعا عصبی میشم ...

اخه همیشه که اینجور نیست گفتم که دکتر بهم توهین کرد بود خواستم بگمش بقیه روزا اول ناهار بهش میدم بعد دوکلمه حرف میزنم 

میشه باورکن خیلی زود

اخه همیشه که اینجور نیست گفتم که دکتر بهم توهین کرد بود خواستم بگمش بقیه روزا اول ناهار بهش میدم بعد ...

اگه اهل مطالعه ای کتاب زنان زیرک و مثل یک مرد فکر کن مثل یک زن عمل کن بخون تا قشنگ مردا رو بشناسی بعد خیلی آروم میشی

من اگر نامزدم کاری کنه ک نمی‌گذرم 

وای تا پنج شیش بار سر اون قضیه دعوا نکنم آروم نمیشم 

هی یادم میاد هی اعصابم خورد میشه 

بنظرم تو هم تلافی کن اصلا فکر کن وجود ندارع تا اونم ادب بشه 

طوری رفتار کن ک اصلا وجود نداره 

اگه گفت چرا اینطور رفتار می‌کنی بگو هیسسسسسسس

همبشه که تا بیاد حرف نمی‌زنم ازدکتراومده بودم از هیجان وتوهینی که دکتر بهم کرد فقط خواستم بگم آروم ش ...

خوب تورو درک میکنم ولی زود گفتی دیگه .

ی چیز بگم خیلی تاثیر داسته برا خودم .

ی روانشناس تو تی وی میگفت .. فکر کن یه لیوان پر از آب داری.

میخوای بازم آب بریزی روش.

اگه این کار رو بکنی چی میشه ؟