2777
2789

خیلی برام‌ناراحت کنندست ک شهریه بچم میگم بریز عین خیالش نیست یا میگه اینو بخر اونو نداریم خیلی خونسرد از مسئله رد میشه  بعد برادرش همش ازش تقاضا میکنه یا دوستاش تقاضای پول میکنه سریع کارت ب کارت میکنه.

چه بی برنامه 

خیلی بده 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بورید چیکار میکردید .من بارها ازش چیزی خاستم یا وسیله خونمون خراب شده عین خیالش نبوده بعد از دیگران‌میشنوم بهشون قرض داده من از این که کمک کنه ناراحت نیستم اما چراغی ک بخونه روا داره ...

مخصوصا ک طرف بردار شوهرت باشه و زنش نمیتونه منو بچمو ببینه هم زن هم شوهر با اینکاراشون خیلی هم اوایل زندگیمون رو ب دعوا کشوندن بخاطر همون‌من غربت بیشتر ترجیح دادم‌تا نزدیک خانواده شوهرم باشم .

پریشب گفتم چند ساله میخاد کمد دیواری اتاق رو درست کنه امروز فردا میکنه نداره بعد دیدم برادرشوهرم تا گفت برام بریز سریع براش کارت ب کارت کرده یعنی منو بچه براش مفهمومئ نداریم .بخاطر همین رفتاراشو دروغاشو پنهانکاریاش ازش سرد شدم .باز اگه همینا تو دست تنگی ب دادش برسن ک خوبه فقط برای پول اینو میخان.ی زنگ زورشون میاد بهش بزنن حال احوال کنن خر وقت کارشون گیره زنگ‌میزنن

شوهر منم هر هر کی هر کاری بگه به کسی نه نمیگه مخصوصا خانواده اش 

خیلی راحت برا خانوادشم پول خرج میکنه .هر چی بخوان براشون میخره یا میبره اینور اونور .

البته فرقش با شوهر شما اینه که برا منو بچمم تا جایی که بتونه هر چی بخوایم فراهم میکنه 

خدایا شکرتتتتتتت 
شوهر منم هر هر کی هر کاری بگه به کسی نه نمیگه مخصوصا خانواده اش  خیلی راحت برا خانوادشم پول خر ...

این باز خوبه .لااقل ادم ناراحت نمیشه ک برای زن بچش کم‌نمیزاره اینکه برای ما نداره از دهن ما میکشه میده ب این اون برام‌خیلی ناراحت کنندس.

شما بورید چیکار میکردید .من بارها ازش چیزی خاستم یا وسیله خونمون خراب شده عین خیالش نبوده بعد از دیگ ...

جمله اي گفتي آشنا . چراغ به خونه روا...سالها از مادرم شنيدم وقتي با پدرم صحبت ميكرد . اونم به عالم و آدم ميرسيد و خرج ميكرد البته خدايي ما معطل نميمونديم ها در خوراك و وسيله بچه ها و اينا اصلا خدایی ولي وسایل خونه مثلا وسایل کلا مربوط به خونه نه بچه ها و زن . پس انداز و چيزهاي بزرگ نه اصلا . ميگفت فلاني اينجوره فلاني اينجوره و من بفکر خونم باشم فلانی معطل . همین خونه خوبه همین فرشها خوبه و  ... خلاصه سالها همين بود تا ما بزرگ شديم و بزرگتر شرايط زندگي بالا پايين ميشه ديگه به مرور پدرم اطرافش رو شناخت و فهميد هر كس براي چي بهش نياز داره . حالا كه روزگار گذشته پدرم ميگه تو اين دنيا فقط مادرت منو براي خودم ميخواد  . اما مادرم ميگه ديگه جوونيها اونقدر حرص خودرم چه فايده .. خدا ایشالا جفتشون رو برام حفظ کنه الهی فدای جفتشون بشم.و نكته بعد كه بسيار مهمه و حتما بهش بگو اينه كه (( اگه همین روند رو ادامه بده بچه هاش مخصوصا پسر باشن و حتی بعضی دخترها بعدا مدعی میشن )) هر چقدر بزرگ بشن بازم بچه هستن خیلی راحت بهش خواهند گفت چرا فلان چیز رو دادی به فلان کس اما برای ما فلان آینده نگری نمردی و الی آخر . بگو همه من نیستن که چیزی نگم فردا روزی این بچه هات میذارن توی روت فکر هم نکن میگی غلط میکنن اما فردا روز دردسر بزرگی برای خودش درست میکنه .