2777
2789
عنوان

قباله برون دختر جاریم 😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 119 پست
حالا بعضی شعار میدن مادیات مهم نیس ! چرا مهم نیس ؟؟ اتفاقا خیلیم مهمه  یه روز بشین تاپیک های ...

شما واقعا بمن بگو اگه مادیات مهم نیست چطور یک مرد با این همه دارایی حاضر نشده برای عروسش هم‌نه برای پسرش اینکارو بکنه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
اره واقعا نی نی سایت نباید گفت باید گفت شهر عجایب

منم راستش اولین باره میشنوم 

ولی تعجب نکردم 

چون خیلی رسم ها متفاوت هست 

الان ما رسممونه اکثر جهاز با دوماده 

مگر اینکه دختر خودش بخاد چیزی بیاره

معمولا هم در حد خودش میاره 

ولی اجباری نیست 

در کل ما هیچ رسمی نداریم نه جهاز نه سیسمونی

خدا رو شکرررر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین استارتر ما رسم داریم  داماد از خونه ای ک مال خودشه سه دنگ بده ب عروس و تو سند ازدواج درج ...

ببینید عزیزم رسم ما میگه ک زمین حتی اگر از پدر پسر هم هست بده چرا ک پدر دختر هم در سه‌ر و منطقه ی ما زیر ۵۰۰.۷۰۰ملیون جهیزیه نمیده ضمن اینکه این آقا برای دختر خودش هم خانه در قباله گرفته که خانه مال پدر دامادش بوده

منم راستش اولین باره میشنوم  ولی تعجب نکردم  چون خیلی رسم ها متفاوت هست  الان ما ر ...

ببیند شما قضاوت کنید پدر دختر در شهر ما کم کم کم ۵۰۰.۶۰۰ ملیون باید جهیزیه بخره پس چیشد پدر دختر این خرج و بکنه اما پدر داماد زورش بیاد در حد ۲۰۰ ملیون خرج زندکی پسرش بکنه ؟ اونم در حالتی ک برای دختر خودش  دانگ خانه قباله گرفته؟

عزیزم هر ادمی متفاوته  اونا بخشنده بودن ولی دلیل نمیشه همه باشن که  زحمت کشیده دوست ندار ...

دوست دارم بدونم در مورد خودتون هم بود همین حرف و میزدید

ببیند شما قضاوت کنید پدر دختر در شهر ما کم کم کم ۵۰۰.۶۰۰ ملیون باید جهیزیه بخره پس چیشد پدر دختر این ...

من نظرم اینه که وقتی داره و هیچ فشاری بهش نمیاد از نظر مالی و تازه رسمتون هم هست چه بهتر که بده

ارزش اینو داره که عروس خوبی گیرش بیاد چون واقعا الان سخته دختر خوب پیدا کردن 

داماد خودش خونه داره؟؟

شما واقعا بمن بگو اگه مادیات مهم نیست چطور یک مرد با این همه دارایی حاضر نشده برای عروسش هم‌نه برای ...

من اصلا نمیدونم مگه آدم مال و منال رو میخواد برا کی ؟

برا بچه هاشه دیگه.

تو گور که نمیشه ببری.

پدر مادر زحمت میکشن کار میکنن جون میکنن که فردا روز بچه هاشون تو رفاه و اسایش باشن 

که دختره خواست ازدواج کنه بهش جهیزیه خوب بدن 

پسره خواست زن بگیره با دست پر بره خواستگاری ازش پرسیدن چی داری بگه همه چی دارم 

نه اینکه بگی من نمیدم پسرم هرچی از خودش داره بره خرج کنه..

خب تو بزن به اسم پسرت بعدا پسرت بزنه به اسم زنش.

منتها خب بعضیا اینجورین دیگه.

پدره از الان خودشو نشون داده که آدم ناخن خشکیه 

وصلت با اینجور خونواره ها بدرد نمیخوره داستان میشه

Having fun while stuck in life
من نظرم اینه که وقتی داره و هیچ فشاری بهش نمیاد از نظر مالی و تازه رسمتون هم هست چه بهتر که بده ارز ...

ن عزیزم اگه خونه داشت ک این مشکل ها نبود

داماد هیچی نداره

اگر رسم ندارن میشه بگید چطور برای دختر خودشون گرفتن خانه؟

خوب  ارثشو دادن دیگه   حتما.....اگر  از طرف داماد خودشونم  گرفتن ...اون دیگه  بحثشون  جدا  من  چه بدونم  از  داماد خودشون گرفتن یا نگرفتن

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
من اصلا نمیدونم مگه آدم مال و منال رو میخواد برا کی ؟ برا بچه هاشه دیگه. تو گور که نمیشه ببری. پد ...

بخدا ک همینه ک میگی من خودم پدر شوهرم و پدر بزرگم که بشع پدر شوهر مامانم همه از خونه زمین هرچی داشتن قبل فوت دادن به بچه ها و عروس هاشون ک تو رفاه باشن تو آسایش باشن اونوقت ما خودمون به پست همچین آدم هایی میخوریم 

از کامنتا تعجب کردم، یعنی رسم خونه به اسم زدن ندارید؟ 😐

یا بسم  الله.....خونه پدر شوهرو   چه به عروس خوب....مال شوهر  باشه...به اسمش میزنن..نکه مال پدر شوهر......طفلک مادر شوهر😐😐😑😑😑یک عمر نخور نپوش مال پول جمع کن  اخر  به اسم عروس بزن🤣🤣بقیه اشم  موقع مردی  پسرا بالا بکشن.....ما سکه بالا میگیم  جهازم ۷تیکه  بزرگ  با داماده...تمام مراسمات  خونه  هم با داماده

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
خوب  ارثشو دادن دیگه   حتما.....اگر  از طرف داماد خودشونم  گرفتن ...اون دیگ ...

خونه ای ک خواهر داماد تو قباله ش داره از منزل پدرشوهرشه😉اما با این وجود پدر این آقا پسر عین کنه چسبيده به مال و منالش

ن عزیزم اگه خونه داشت ک این مشکل ها نبود داماد هیچی نداره

کاش یجوری کنار بیان باهم 

برادر جاری منم یه مدت قبل سر همین قضیه مهریه رابطش با دختر دلخواهش به هم خورد 

خانواده ها باهم توافق نکردن 

گلم ببخشید ولی خیلی ها اینکارو نمیکنن.چون شما یا باید مهریه رو بالاتر میگفتید یا خونه ازخود داماد میزدید.که اگرم نداشت وقتی خانه دار شد یزنه.چون مسلما کسی اینکارو نمیکنه.فرض کن پدر داماد ۴تاپسر داره باید واس هر عروس یک دانگ بزنه خوب این نمیشه.درسته شما دخترتون خوبه ولی اونها که شناخت کامل ندارن .پس حق دارن

یه روز خوب میاد