2777
2789
عنوان

طلاهای مامانم خود به خود گم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 44 پست
طلاهای یکی از بستگانم گفتن کار ازما بهترون پس چرا بعد ۶،۷ سال پیدا نشده؟

احتمالا دزدیدن دیگه طلاهارو

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ممکن بود ک دعانویسا الان جواهر فروش بودن. واسه خودشون کش میرفتن🤣🤣🤣🤣دینم ک ندارن از خدا بترسن ...

نه عزیزم هیچ انسانی با جادو نمیتونه اینکارو بکنه.. وگرنه الان همه جادوگرا صاحب کره زمین بودن 😂

گاهی انسان ناخواسته خسارتی به موجودات غیراورگانیک وارد میکنه که این موجودات شیطانی برای انتقام دست به خسارت زدن به اون فرد میزنن 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
چقدر خوبید شما خوشبحال دزد طلاهاتون. بجا پیدا کردن دزد دنبال جن میگردید!

واسه من که حقیقت داشت و سرویسم سر جاش پیدا شد😊🤷🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
غیراورگانیک؟منظورتون رو متوجه نشدم

بله همون اجنه حقیر و پست، اسمشو نمیارم چون هم خودم باردارم هم تو سایت مادرای باردار هستن نترسن😊

خدا خفت نکنه اسی منم دارم طلا میخرم هول ولا برم داشت سرکه مرکه بریزم و بسم الله بگم. خخخخ. نه از شوخی گذشته اینکه میگن مثلا از ما بهتون لباسا رو میبرن میپوشن لک میشه و اینا ک بسم الله بگید و اینا بخاطر بحث مریضیه اونا بدنشون بشدت گرمه الوده میشه و کنار بدن انسان سرطان زاست گرماشون به حدی که رو زمین مدت ها میمونه. برای همون هم میگن چیزی از رو زمین برداشتید نخورید

معمولا چیزی رو ببرن برمیگردونن. مگه اینکه طرف مشکل اساسی طلسم و اینا داشته باشه بخوان اذیتش کنن

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

نمیدونم چی بگم والا.من خیلی پیش اومده یه چیزی رو گم کردم آخر یه جایی پیدا کردم که ۱۰ بار بیشتر اونجا رو گشته بودم. مثلا دیشب همسرم شب کار بود خونه نبود. بچه هام هم خواب بودن.اومدم بخوابم هر چی گشتم گوشیمو پیدا نکردم. مبدونستم گذاشتم رو تختم.زیر و روی تخت و گشتم رو تختیمو چند بار تکوندم ولی نبود.دیگه بیخیال شدم دیر وقت بود خوابیدم. ۴و نیم صبح پا شدم نماز بخونم دوباره یاد گوشیم افتادم. لامپ اتاقو روشن کردم دیدم روی تختمه... خودم ترسیده بودم. میخواستم بیخیال نماز شم برم زیر پتو😅😅😅😅

برای طلایی که ۵،۶،۷ سال گم شده اثرمیکنه؟

نمیدونم عزیزم میخوای امتحان کن خبر بده ولی فک نکنم خیلی دیره🤷🏻‍♀️ 

نمیدونم چی بگم والا.من خیلی پیش اومده یه چیزی رو گم کردم آخر یه جایی پیدا کردم که ۱۰ بار بیشتر اونجا ...

اره کثافطا بیشتر جابه جا میکنن. حالا جنای خونه من بنظرم خیلی مهربونه یکیشون میخواستم برم تو سطل اشغال دسشویی مشما بندازم چندشم میشد رفتم دیدم مشما توشه. خخخخ

اخی کسی رفت و امد نداره،بعدم کشو زیر تخت بوده که برای برداشتنش باید تخت جابه جا بشه

خود به خود که گم نمیشه یکی بر میداره ماهمسایمون همچین اتفاقی براشون افتاد بدون اینکه خونه رو بهم ریخته باشن طلاهاشون گم شد،بعد چند سال کاشف به عمل اومد که پسرشون برداشته بوده

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
اره کثافطا بیشتر جابه جا میکنن. حالا جنای خونه من بنظرم خیلی مهربونه یکیشون میخواستم برم تو سطل اشغا ...

خونه ما هم داره. تا چند سال پیش قشنگ صداشونو میشنیدم. قشنگ حسشون میکردم.یه بار تو حال خونمون دراز شده بودم چشمام بسته بود. حس کردم دخترم اومد کنارم دراز شد دستشو برد زیر بالشم.بعد چند دقیقه برگشتم بغلش کنم دیدم نیست پا شدم رفتم  دیدم تو اتاق رو تخت خوااااابه... خیلی از موارد دیگه. یه بار دیگه دخترم دید یکیشونو. داشت از ترس سکته میکرد. دیگه برخلاف میلم چون اصلا از این کارا خوشم نمیاد رفتم دعا گرفتم. دیگه از اون موقع چیزی متوجه نشدیم. ولی هنوز هستن😭😭 

چه خووووب کمکتون هستن😁😁😁