2777
2789
عنوان

ریزش مو

334 بازدید | 35 پست

بچه ها موهام خیلی میریزه 

خودم تو آزمایشگاه هستم همه نوع تستی دادم همش اوکیه

شما راهی ندارین چه غلطی بکنم 

به موهای روی سرم دست میزنم خیلی کمه😭

شامپو فولیکا یه مدته میزنم خیلی آشغاله😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم مثل خودت .. جدیدا دارم ژل الوئه ورا میزنم و تو حموم شامپو نمیزنم ببینم جواب میده یا نه

پس سرتو‌ چجوری میشوری؟

من یه روز درمیونم حموم میرم ک بیشتر می‌ریزه اینجوری 🥺

من برای دخترم داخل بطری اسپری کمی روغن نارگیل و روغن رزماری و...زدم با کمی از شامپو خودش خوب مخلوط میکنم و هرسری تو حمام میزنم..میتونی خیلی از روغن ها رو مخلوط کنی با شامپوی بیشتر و تو حمام استفاده کنی..میشه همون شامپو سبغ

...

خب شاید اگر همه آزمایشاتون اوکی هست، ریزش موهای ارثی دارید. از یه مکمل های تقویت مو با توجه به بودجتون استفاده کنید. مثلا فولیکوژن، هیرویت، گرناهیر، هیرتامین،... از شامپوهای کافئین دار با تونیک های ضدریزش استفاده کنید مثلا شنیدم پکیج ضدریزش سریتا خوبه البته خودم استفاده نکردم. از شامپوها و تونیک هایی که حاوی ماینوکسیدیل هست استفاده نکنید اصلا چون تا وقتی استفاده کنی خوبه بعدش ریزش میارید. اگر وضع مال اوکی هست هیرفیلر یا... انجام بدید. در کل یه ویزیت پیش متخصص پوست و مو بشید اینجوری وقت و هزینتون کمتر هدر میره و بهتر میتونه راهنماییتون کنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خب شاید اگر همه آزمایشاتون اوکی هست، ریزش موهای ارثی دارید. از یه مکمل های تقویت مو با توجه به بودجت ...

ممنون از اینکه توضیح دادین حتما کارایی ک‌ گفتین انجام میدم خیلی سپاسگزارم ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ممنون از اینکه توضیح دادین حتما کارایی ک‌ گفتین انجام میدم خیلی سپاسگزارم ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

خواهش میکنم. یه چیزای دیگه هم یادم اومد. اگر پوست سرتون چرب هست شامپو سولفات دار و اگر پوست سرتون خشکه شامپو بدون سولفات استفاده کنید. از روبالشتی و کش مو با جنس ساتن استفاده کنید. حتما از شانه یا برس های چوبی استفاده کنید. شامپو رو فقط به کف سر بزنید و به ساقه مو نزنید و موهاتون رو چنگ نزنید. و موهاتون و نِشسته بشورید و ایستاده نباشه. ماسک موهای بعد حمام رو فقط به ساقه مو بزنید و به ریشه موها نزنید اصلا چون ریزش میاره. یه ماسک مو خوب داخل حمام مثلا هانادی میگن خیلی خوبه. قبل حمام با توجه به طبع سرتون روغن تراپی کنید معمولا رزماری خوبه. موفق باشی عزیزم❤

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خواهش میکنم. یه چیزای دیگه هم یادم اومد. اگر پوست سرتون چرب هست شامپو سولفات دار و اگر پوست سرتون خش ...

وای چقد عالی

کلی چیز یاد گرفتم ازتون😍😍😍

ماسک هانادی نشنیدم ولی حتما میرم دنبالش

من برس پلاستیکی میزنم البته جدیدا خریدم چون فلزی واقعا موهامو خراب کرد☹️