2777
2789
عنوان

عذاب وجدان تورو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بهت قول میدم اشتباه نکردی

الان دارم فک میکنم نکنه نداشت؟ ولی ابجی انقد حرفه ای تو کیفش ک بای چادر کیفش اندازه کیسه برنجی بود.... من چون دیدمش تو دوربین افتاده شب ک همسایمون نگاه م می‌فهمید من نگفتم... ولی باز میگم نکنه نداشتن... ولی دلیل نمیشه هرکی نداش بره دزدی

به خودش اروم میگفتی اول دزدی که کردی بذار سرجاش اگه دیدی پرو بازی داره در میاره به فروشنده میگفتی که این خانم داره دزدی میکنه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
میدونی عقلم کار نکرد اخه... عجب کاری کردم... 

عیبی نداره انقدر خودتو سرزنش نکن باز بهترین کارو کردی ادم دنیا نیازمندم باشه دزدی راهش نیست که کسی هست میشناسم زن سن بالا خونه مردم تمیز میکنه که نون حلال برای بچه هاش ببره این جور ادمها عادت کردن از دزدی بگذرونن هرچند انشالله به حق پنج تن روزی برسه هیچ نیازمندی روی کره زمین نباشه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
عیبی نداره انقدر خودتو سرزنش نکن باز بهترین کارو کردی ادم دنیا نیازمندم باشه دزدی راهش نیست که کسی ه ...

مرسی ابجی یکم اروم تر شدم.... الهی ک هیچ کسی نیازمند نشه خیلی سخته... خدا خودش کمک کنه ادم دستش پیش کسی دراز ن

مرسی ابجی یکم اروم تر شدم.... الهی ک هیچ کسی نیازمند نشه خیلی سخته... خدا خودش کمک کنه ادم دستش پیش ...

کار خیلی درستی کردی 

ببین اون فروشنده هم پول داده جنس خریده 

ما هم یه مدت مغازه داشتیم 

بستیم راحت شدیم 

آدامس گرون خارجی میخریدیم چون گرون بود و ما هم پول نداشتیم باورت میشه ده تا دونه میخریدم 

بعد میدیدم یا نفروختم یا یدونه فروختم 

اما چرا دوتاش نیست 

بعد فهمیدم یه بچه افغان خیرندیده که متوجه شده همسرم دقت نمیکنه هر دفعه راه یاد گرفته برمیداره 

یه بار من ته مغازه بودم من ندید 

چندتا چیز برداشت و کارت داد همسرم حساب کنه 

تا اون حواسش به کارت و رمز بود

این بچه همون آدامس خارجی برداشت تو دستاش قایم کرد 

من رفتم گفتم چی برداشتی بده چرا حساب نکردی 

اصلا نترسید فهمیدم اینکاره است😶

گفت بهش گفته بودم حساب کنه مگه حساب نکردی 

همسرم گفت کی گفتی 

بازم دست بردار نبودن عوضی ها 

همشون کار میکردن و شاغل بودن 

بعد ما با قرض و قوله جنس میخریدیم 

اینا دزدی میکردن