2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار میخواد شماره بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 49 پست

اصلا تا یکی دو جلسه اول خواستگاری سنتی نیازی به شماره نیست 

اصلا این کار رو نکن

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

نمیدونم چرا 

من خودم راه ندادم اما دوستام خیلی شنیدم ازشون 

ک پسره خیلی اولاش مشتاق بوده و اوکی بوده اما بعدش زنگ زده کنسل کرده یا سر ی چیز کوچیک کنار نیومده و رفته انگار اولش جو زده میشن بعدم سریع دلسرد میشن

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم من ازش خوشم نمیاد  وقتی میگی ذوق کرده پس خوشش اومده دیگ  جای غمت نباشه اون جوری ک ...

بعضی وقتا فک میکنی نمیخوادت ک شمارشو نداده ی حس سر خوردگی پیدا میکنیم 

دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ‌ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش ‌‌وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام 

حالا که اسی بحثشو پیش کشید منم یه سوال دارم 

دخترا شما چه کدی میزنین که تو خواستگاریتون دختر و پسر شماره های همو میگیرین؟

چرا تا حالا برا من پیش نیومده؟🥲

از بچگی دلم میخواست مثل دخترای نی نی سایت خواستگاره شمارمو بگیره که بعد خواستگاری بیشتر باهم اشنا شیم😂😅

ولی نشده تا حالا😕

حالا خداوکیلی بگین چجوری میشه که برا همه اینجوری میشه ولی برا من نمیشه؟☹️

اگ میبینی فک کرده نمیخوای و رفته میتونی شمارشو گیر بیاری پیام بدی بگی فلانی من با خانواده صحبت کردم گفتن مشکلی نداره و میتونیم صحبت کنیم اگ حضوری دیدیش ک بهتر اینو بگی بعد شمارتو بده

وقتی از قبل میدونست مدرکت چیه بیشتر شبیه بهانه است تا دلیل

شوهرسابقم خودش خراب بود رفیقاشم مث خودش،یبار گفت دوستش رفته خواستگاری شماره دختره رو گرفته بعد مخشو زده برده ترتیبشو داده ول کرده .

اگ میبینی فک کرده نمیخوای و رفته میتونی شمارشو گیر بیاری پیام بدی بگی فلانی من با خانواده صحبت کردم ...

حضوری نمی بینمش دیگه . اینستاشو یافتم تو حالت خصوصیه. کوچیک نشم یه وقت ابرو حیثیم بره ؟

حالا که اسی بحثشو پیش کشید منم یه سوال دارم  دخترا شما چه کدی میزنین که تو خواستگاریتون دختر و ...

یکی دو جلسه گذشت بگو ما باید بیشتر باهم اشناشیم نمیتونم سریع قبول کنم بعد دیگ خودشون پیشنهاد میدن شماررو و کلا کافی شاپ و اینا

اره شایدم جو گرفتش. منم جو زده شدم بیخود.

من حتی یکی از دوستام پسره بهش گفته بود اگ جواب رد بدین من میمیرما

بعدش سر شغل دختره ی سری فی لتر مسخره گذاشته بود ک همکاراتو من باید تایید کنم دوستمم گفته بود شرکته دیگه همه جور ادمی میان و میرن من ک کاره ای نیستم همه ی افراد رو کنترل کنم برای استخدام باب طبع شما باشن سر همین پسره رفته بود دیگه زنگ هم نزد همینی ک میگفت من میمیرم و شما چ خوشگلین من خیلی ازتون خوشم اومده و فلان

اسکولن واقعا

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
حضوری نمی بینمش دیگه . اینستاشو یافتم تو حالت خصوصیه. کوچیک نشم یه وقت ابرو حیثیم بره ؟

مطمعنین ب خاطر مدرک دیگ قرار نیست بیاد جلو ؟  واسطه بهم معرفیتون نکرده بود ؟ یا مثلا دوست مشترک ندارید؟