2777
2789
عنوان

مشکلات مالی امونمو بریده..خسته شدم

370 بازدید | 29 پست

چندقاز حقوق همون اول ماه تموم میشه...کیا مثل منن؟؟چکار میکنید...من حامی ندارم فقط یهآب باریکه...خسسسستم چرا اینقد بی رزقم..موقعیت کار ندارم بخاطز شرایطم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل

زندگی خیلی سخت شده عزیزم..من مجردم نامزد دارم اگ خودم باشم میتونم همه چی رد برا خودم فراهم کنم..ولی میترسم بعد ازدواج هرکاری رو نتونم انجام بدم و کلی سخت شه

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
۶وخورده ای....۳ تومنش میره جای قسط...با ۳ تومن دیگه چطور برنامخ ریزی کنم؟

والا سخته دیگه اون ۳ تا هم باید بره واسه خرج زندگی من میخوام اگه بشه ماهی ۱ یا ۲ گرم طلا دست دوم بخرم مثلا پلاک یا انگشتر

۶وخورده ای....۳ تومنش میره جای قسط...با ۳ تومن دیگه چطور برنامخ ریزی کنم؟

چرخ دوران یکسان نباشد غم مخور 

انشالله روزیتون با برکت به جز تحمل و تلاش چاره ای نیست...خدا شاهده همسر من صبح تا شب سرکار وقت استراحت و هیچی نداره ولی بازم کم میاریم ،خدایا شکرت