2777
2789
عنوان

از چله حق شناس جواب گرفتید؟

312 بازدید | 39 پست

بچه ها من واسه این چله نایب گرفتم امروز روز ۲۹ هست، ولی نمیدونم چرا گاهی ناامید میشم

شما تا حالا این چله را گرفتید نایب گرفتید جواب گرفتید یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره حاجتت چی باشه بعضی چیزارو خدا نمیخواد و به صلاح آدم نیست.. شماتلاش خودتو کردی شاید بشه شا ...

خودم زیاد دعا خوندم چله گرفتم ولی جواب نگرفتم

گفتم شاید با نایب جواب بگیرم حاجتم سخت نیست فقط یه ازدواج خوبه

من چهله انجام میدم خواهرا ولی حق شناس طولانی نمیتونم،، ولی چهله یاسین یاحدیث کسا زیارا عاشورا ختم قران انجام میدم. اگه دلتون راضی بود یاکسی خواست منومعرفی کنید شمارمو میدم،، شرایطم خیلی سخته ثواب دارع

من گرفتم با تمام شرایط ک خیلی سخته هم بود شد همونی ک میخواستم روز 23 ولی نمیدونم چرا خدا لطفشو ازم ...

شما خودت هم رعایت میکردی؟ مثلا غیبت نکردن و...

من همش یادم میره چله گرفتم گاهی گناه درحد همین غیبت انجام دادم

شما خودت هم رعایت میکردی؟ مثلا غیبت نکردن و... من همش یادم میره چله گرفتم گاهی گناه درحد همین غیبت ...

بله همشوووو همه‌ی شرایط 

ولی وقتی وسطاش اوکی شد خوشحال شدم زیاد 

ولی نمیدونم چرا خراب شد منم سرسری تمامش کردم

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

بله همشوووو همه‌ی شرایط  ولی وقتی وسطاش اوکی شد خوشحال شدم زیاد  ولی نمیدونم چرا خراب شد ...

من شنیدم کسایی که نایب میگیرن اگه گاهی هم گناه داشتن مشکلی نیست اعمال را نایب باید انجام بده نمیدونم چقدر درسته 

من شنیدم کسایی که نایب میگیرن اگه گاهی هم گناه داشتن مشکلی نیست اعمال را نایب باید انجام بده نمیدونم ...

دو بار نایب گرفتم و هیییچ نتیجه ای نگرفتم 

ی بار 300. دادم 

ی بار هم ب سید ابراهیم 600 دادم چند سال پیش و هیییچ نتیجه ای نگرفتم 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️