2777
2789
عنوان

دوباره بی بی چک مثبت شد!

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 44 پست
منم بار اول با کلومیفن باردار شدم که سقط شد سر دومی متفورمین میخوردم الان باردارم

واقعا آره من شنیدم کیفیت تخمک با کلومیفن میاد پایین 

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زیاده، دلم نمیاد، یه ازمایشگاه زنگ زدم گفت 147،فکر کردم تیتر بتا قیمتش با بتا فرق داره تازه بی ...

اره تیتر بتا گرونتره خود بتا رو بدی فک کنم شصت هفتاد بشه

من بار اول با کلومیفن باردار شدم این ماه لتروزول خوردم 

سقط شد اولیش؟؟؟

اتفاقا دکتر برای این ماه واسم لتروزول نوشته بود که بخورم

مثبته۔دختر دایی من هم دقیقا مثل شما بود شرایطش بار سوم که باردار شد براش موند الان پسرش۴سالشه

عزیزم ممنون که بهم امیدواری دادی😍

ببین من فقط کمر درد و زیردل درد دارم سینه درد و علامت دیگه ای ندارم طبیعیه به نظرت

منم همین بودم قبل اینکه بفهمم باردارم شبا از دل درد بیدار میشدم،ایشالله که میری ازمایش میدی اونم مثبته،اما سه ماهه اولو استراحت داشته باش جاروبرقی نکش زیاد واینستا من شوهرم ظرف اینا رو میشست،بیشتر درازکش بودم،شیاف هم داشتم بعد اینکه سونوم کرد داد

منم همین بودم قبل اینکه بفهمم باردارم شبا از دل درد بیدار میشدم،ایشالله که میری ازمایش میدی اونم مثب ...

ممنون عزیزدلم ان شاءالله نی نی تو سالم بگیری بغلت😘

سقط شد اولیش؟؟؟ اتفاقا دکتر برای این ماه واسم لتروزول نوشته بود که بخورم

نه بابا ،خداروشکر دخترم صحیح و سالم دنیا اومد، الان برای دومی تو اقدامم

شما کار منو نکن، 2.5 سالگیش یکی دیگه بیار، تو 3.5 سالگی خیلی دنبال دوست هستن و دلشون خواهر و برادر میخواد

نه بابا ،خداروشکر دخترم صحیح و سالم دنیا اومد، الان برای دومی تو اقدامم شما کار منو نکن، 2.5 سالگیش ...

اره حتما قصدم همینه اگه خدا بخواد از تک فرزندی متنفرم

من تیروئیدمم کم کار بود بعد من رفتم یه جایی گفتم میخوام اقدام کنم ماه اول زرتی بهم این قرصو داد نمید ...

بخاطر تیروئید بوده، کلومیفن عوارض جانبی ش بیشتر از لتروزول هست، از دکتر پرسیدم، اما دکترها تجویز میکنن