2777
2789
عنوان

دوباره بی بی چک مثبت شد!

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 44 پست

کاش وقتی میگن قلب تشکیل نشده دو هفته دیگم صبر کنید امکانش هست تشکیل بشه اینو دکتر گفت بخدا میگفت تا میگن قلب تشکیل نشده دو سه هفته دیگم صبر کن این بچهایی ک اینجورین نابغن چون اول مغز تشکیل میشه بعد قلب

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش وقتی میگن قلب تشکیل نشده دو هفته دیگم صبر کنید امکانش هست تشکیل بشه اینو دکتر گفت بخدا میگفت تا ...

صبر کردم بازم تشکیل نشد گلم

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
صبر کردم بازم تشکیل نشد گلم

ای بابا 

من رفته بودم برای ای وی اف دکتر داشت میگفت 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

میدونی آزاد چقدره هزینه اش؟؟؟ 

چن روز پیش ی کاربر همینجا گفت تیتر بتا ۱۲۰ داده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
۱۲۰ بود آخرین بار آزادش

خیلی زیاده، دلم نمیاد، یه ازمایشگاه زنگ زدم گفت 147،فکر کردم تیتر بتا قیمتش با بتا فرق داره

تازه بیمه فقط درصورتی که متخصص زنان بنویسه تقبل میکنه